Amager Fælled Venner politianmelder entreprenør og selskab

Spor efter entreprenørmaskine på græsplænen er en del af politianmeldelsen. Foto: fra politianmeldelsen
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Tydelige spor af entreprenørmaskiner på græsset. Det er et af de bevismaterialer, som Amager Fælled Venners advokat torsdag har afleveret til Københavns Politi som en del af den politianmeldelse, som advokaten på vegne af Amager Fælled Venner, har indgivet.

Foreningen mener, at entreprenøren og selskaberne bag bryder loven ved at starte arbejdet på området og har derfor sendt politianmeldelsen. Det fortæller foreningens talsmand Steffen Rasmussen til Havnefronten.

“Amager Fælleds Venner har indgivet en politianmeldelse over de igangsatte aktiviteter på byggegrunden for Fælled By, tidligere Vejlands Kvarter. Ifølge Amager Fælleds Venner har de 3 anmeldte selskaber forsætligt overtrådt bekendtgørelsen om fredning af visse dyre og plantearter og pleje af tilskadekommet vildt. Anmeldelsen er sendt til politiet, Miljøstyrelsen og de tre anmeldte selskaber. Vores advokat har bedt Miljøstyrelsen om at påse, at ulovlighederne ophører øjeblikkeligt”, oplyser Steffen Rasmussen.
Af politianmeldelsen kan man se, at et af forholdene handler om, at der nu køres med store entreprenørmaskiner i området, hvilket i følge foreningens advokat “……..øger risikoen for, at artsfredede dyr aflives i stort tal”.
I følge advokaten bør politianmeldelsen føre til, at arbejdet indstilles.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*