Lokalavisen Havnefronten 24.-25. marts 2021

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

I denne uge forhandler politikerne om penge til en forundersøgelse af en ny bro mellem Islands Brygge og Enghave Brygge. Den har været tegnet ind i lokalplanerne i mange år, men kommunen har aldrig undersøgt hvad en sådan bro koster – og det skal politikerne nu se om de kan finde penge til.

Så er det gået op for Enhedslistens borgmester Ninna Hedeager Olsen, at hendes jublende pressemeddelelser om almene boliger ikke rigtig holdt vand. En opgørelse fra forvaltningen viser, at opførelsen af almene boliger halter langt efter private boliger. Staten har nemlig lagt et loft over hvor mange penge, det må koste at opføre almene boliger – og det kan mange steder ikke lade sig gøre. Grundene er dyre. Håndværkerlønningerne er dyre og det er materialerne også. Derfor bør de private entreprenører dække underskuddet og dermed betale for, at nogle får billigere boliger.

Teglholmen har fået en ny online virksomhed. De leverer planter direkte hjem til dig. I pakker, der matcher hvor planterne skal stå og hvad “de skal kunne”.

Og der er flere, der har mod på at slå dørene op trods corona. Alexandra Salon åbner frisør- og velværesalon på Engholmene. Og også på Engholmene får bryggebo Niels Møller foden under eget bord, når han åbner cafe i samme lokaler, som skal rumme Lokalbolig mægler Benjamin Hansens nye butik.

Så har Lokalavisen Havnefronten været på besøg på Christianshavn og besøge den Frie Fakkel – som er en lille privatskole, som trods coronaen har fået vind i sejlene. Og Christianhavn har også fået ny falafel pusher i form af Halla Halla – dem har vi besøgt

Der er meget mere kan du læse i Havnefronten – både online og i en af de fysiske aviser, som vores bude er på vej rundt med.

.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*