Lokalavisen Havnefronten 27.-28. januar 2021

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Ny bro over havnen? Politikerne skal nu tage stilling til en forundersøgelse, der kan bane vejen for endnu en bro over Københavns Havn mellem Enghave Brygge og Islands Brygge.
Så bliver et helt nyt pantsystem på kopper testet på Islands Brygge af et par iværksættere med hjælp fra lokale forretninger på Bryggen.
Åbne fitness-center midt under corona-krisen? Ikke verdens bedste timing, men Levels Fitness på Teglholmen er der stadig – og har online træning med kunder fra hele landet.
Lukningen af Pusher-street på Christiania har fået lykkeriddere til at forsøge sig med salg af hash rundt omkring på Christianshavn. For 70 af narkohandlerne er det istedet for hurtige penge endt med en anholdelse – og de kan nu se frem til en tur i retten.
I den mere fredelige del af Christianshavn – tæt på Inderhavnsbroen – har Bageriet Hart åbnet brødbar. Lækkert synes Havnefrontens madskribent Mikkel Bækgaard. Og tæt på broen har kommunen nu anerkendt, at tilkørselsvejene er for kaotiske – så nu skal de ændres.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*