Lokalavisen Havnefronten 30. juni – 1. juli 2021

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Der er to nye badezoner på vej til København. Og de er hårdt tiltrængt mener Beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard (V) – ikke mindst fordi der er al for meget ulovlig og farlig badning. Her er bøder ikke vejen – men flere lovlige bademuligheder.
Så har populære Wecycle forladt Bryggen og lukket for deres cafe- og cykel butik. Corona og knuder med udlejeren har gjort en ende på eventyret.
Det samme kan man ikke sige om Lagkagehuset, der med afdelinger på Christianshavn og Bryggen har godt fat i Havnefrontens område. Her udvider man igen – både med nye afdelinger og ved at sætte salat på menukortet (ja – bageren har nu grønne salater).
Lyngholmen og Børnehuset i Sydhavnen blandt de 10 institutioner med færrest pædagoger i København med henholdsvis 22 og 40 procent pædagoger – langt fra kommunens mål om 66% pædagoger og endnu længere fra BUPLs anbefalinger om 80% pædagoger – noget ingen kommunen i Danmark dog lever op til.
Så løfter developeren NPV sløret for en række nye cafeer og restauranter på Engholmene, som man selv står bag – for at være med til at skabe liv i området.

.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*