Lokalplan for Amager Fælled byggeri vedtaget

Sådan kommer et af de nye byggerier i det nye Vejlands Kvarter på Amager Fælled til at se ud. Foto: By & Havn.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Københavns Kommunes Teknik- og Miljøudvalg har med stort flertal godkendt lokalplanen for byggeriet på Amager Fælled beliggende på Vejlands Alle.

Dermed er byggeriet, der er en udløber af en 30 år gammel aftale om at bygge Ørestad som finansiering af den københavnske metro, kommet et skridt nærmere.

Der er tale om, at politikerne efter en høring med rekordmange indsigelser, har vedtaget en lokalplan. Den skal nu videre til Økonomiudvalget og Borgerrepræsentationen for at være endelig. Derefter kan byggeriet starte.

Planerne er vedtaget af SF, Socialdemokratiet, Radikale, Venstre, Konservative og DF. Hverken Alternativet eller Enhedslisten er med i aftalen om Amager Fælled.

8 Comments

  1. Amagerfælled er en grøn perle og jeg syntes at man skal bevare den vilde natur og den vil blive ødelagt ved byggeri.
    Jeg er født og opvokset ced amagerrfælled, har leget der som barn og bruger stadig fælleden til skønne gåture/ løbetur. Bevar amagerfælled.

  2. Det kan simpelthen ikke passe! Slet ikke nu, hvor vi alle flokkes på Fælleden! STORT SVIGT! Har lyst til vi selv finansieret den s…. metro!

  3. Det er kulsort politik. Vi er blevet lovet grøn politik fra mange partiers side. Nogen svigter fuldstændig omkring det sidste vilde natur i Kommunen.

  4. Hold kæft hvor er det sørgeligt at Kbhs kommune med politisk opbakning og trods mange indsigelser, alligevel vælger at ødelægge en så væsentlig bybiotop.
    Det strider imod al sund fornuft og grøn fremtidstænkning.

  5. Jeg tror og håber at det bliver et ret fedt område med træhuse med tage med hældning, der er rigeligt med vildnis krat i det område

  6. Ej hvor er det trist det der, det eneste sted i kbh hvor man kan få lidt natur. Det fandme nedern at de tror de kan tage fælleden fra os. Bare fordi de ikke har flere steder at bygge. Det er så mega dårlig stil, at de skal ødelægge det for os alle

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*