Lokalpolitiker i København skifter Alternativet ud med Enhedslisten og stopper i Borgerrepræsentationen

Københavns Rådhus. Foto: Anne Marie Korup / Havnefronten.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Lokalpolitiker Badar Shah netop meldt ud, at han melder sig ud af Alternativet og stopper i Københavns borgerrepræsentation. Han melder sig i stedet ind som menigt medlem af Enhedslisten.

Badar Shah blev i 2017 valgt ind i Københavns Borgerrepræsentation for Alternativet med 2.077 personlige stemmer. Nu har han valgt at stoppe som aktiv lokalpolitiker og melder sig samtidig ind i Enhedslisten.

”Igennem årene har jeg måttet indse, at mine og Alternativets politiske prioriteter er for forskellige. Mine politiske holdninger er bedre repræsenteret i Enhedslisten,” siger Badar Shah.

Alternativet beholder sit mandat

Badar Shah stopper samtidig i Borgerrepræsentationen, fordi han gerne vil give Alternativet muligheden for at beholde sit mandat.

”Jeg kunne godt beholde pladsen. Men ét er, hvad loven siger, noget andet er etik. Og så er Enhedslisten faktisk det eneste parti, der ikke modtager mandater fra andre partier. Hvilket kun forstærker min tro på, at i Enhedslisten er ny politisk kultur ikke bare noget man siger, det er noget man gør,” siger Badar Shah.

 

Håber på forståelse

Politikeren håber på forståelse fra dem, der har stemt på ham:

”Jeg håber, at alle, der har stemt på mig, forstår at jeg ikke stopper mit politiske arbejde, blot fordi jeg trækker mig fra Borgerrepræsentationen. Jeg har forsøgt at bidrage så meget, jeg kan, til at København bliver en bedre by for os alle sammen. Og det arbejde fortsætter uden for rådhusets mure.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*