Mægler klar med kaffebar og paddleboards på Engholmene

Ejendomsmægler Benjamin Hansen vil gerne have en kaffebar og leder derfor efter en barista til at drive den. Foto: PR foto.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Når Lokalbolig som første forretning på Engholmene slår dørene op til juni, bliver det med kaffebar og udlån af stand up paddleboards. Ejendomsmægler Benjamin Hansen vil nemlig gerne bidrage til liv og fællesskab i det nybyggede boligområde.

Af Mikkel Bækgaard

Kan et stort, attraktivt lokale både huse en ejendomsmægler og en kaffebar? Kan en ejendomsmægler – ud over at sælge lejligheder – også udlåne stand up paddleboards til glæde for de lokale?

Ja, er svaret, hvis man spørger Benjamin Hansen, der er indehaver af Lokalbolig Valby, Østerbro, Sydhavn og nu også på Engholmene. Han er ved at indrette lokaler til sin nye ejendomsmæglerbutik i det nybyggede boligområde mellem Fisketorvet og Teglholmen. Og her er det netop hans plan, at boligannoncer og møder med sælgere af lejligheder skal suppleres med en kaffebar og udlån af populære paddleboards til lokalområdet.

“Vi er ved at indrette vores ejendomsmæglerbutik i nogle store dejlige lokaler på Engholmene. Vi er faktisk den første erhvervsdrivende herude, og vi ved godt, at en mæglerbutik måske ikke er det mest sexede. Derfor vil vi også gerne være med til at bidrage med liv og aktivitet i det område, som vi glæder os rigtigt meget til at blive en del af”, fortæller Benjamin Hansen, der allerede kender området rigtigt godt, blandt andet takket være mange projektsalg, han har været involveret i her.

Leder efter forpagter til kaffebaren

Det bliver dog hverken Benjamin Hansen selv eller en af hans kolleger fra Lokalbolig, der kommer til at sælge og lave kaffe i lokalerne på Engholmene. Dels har de travlt med at sælge boliger i et af Københavns mest eksklusive nye kvarterer, dels er det vigtigt, at ejendomsmæglerforretningen bliver helt adskilt fra kaffebaren – både forretningsmæssigt og rent fysisk.

“Vi leder lige nu efter en barista, som har lyst til at lave en forpagtningsaftale med os. Så indretter vi vores lokale sådan, at kaffebar og mæglerforretning bliver helt adskilt – også fysisk. Som ejendomsmægler må vi nemlig slet ikke operere i et lokale sammen med andre typer af forretninger. Så derfor er det heller ikke sådan, at man bliver bombarderet med boligannoncer, fordi man går ind for at hente en kop kaffe og en croissant. Det er heller ikke noget, vi skal tjene penge på”, siger han.

Vil give noget til lokalsamfundet

For Benjamin Hansen handler det om være med til skabe liv og glæde i det lokalsamfund, som Engholmene er. For Engholmene er et nyt område, der har sin helt egen identitet og sammenhold – og det er en identitet og et sammenhold, der langsomt skal opbygges.

“Vi har drevet en butik ude på Sluseholmen de sidste ti år. Og derfra har vi mange gode erfaringer, vi nu også tager med hertil. Men Engholmene er også sit helt eget og noget andet end Teglholmen og Sluseholmen. Derfor er det vigtigt for os at være fysisk til stede her. Vi vil gerne være tæt på og helt lokale – både ved at have en fysisk butik og ved at give noget til det lokalsamfund, vi kommer til at være en del af”, siger Benjamin Hansen.

Og netop derfor vil han gerne bidrage til liv i området – blandt andet med en kaffebar og paddleboards.

Er du den nye barista
Er du en dygtig barista, og drømmer du om at drive en kaffebar? Så kontakt Benjamin Hansen fra Lokalbolig Engholmene, der leder efter en forpagter til den kaffebar, han gerne vil åbne ved siden af sin kommende ejendomsmæglerbutik. Ejendomsmæglerbutikken åbner efter planen 1. juni på Willy Brandts Vej 17.

2 Comments

  1. Meget fint initiativ. Må jeg foreslå at i kontakter “Darcie’s kaffe”. Darcie er nok den bedste barista i byen, og hans gode virker og eksklusive kaffe passer godt til området (og jeres image).
    Kontakt mig hvis jeg skal lave en introduktion (jeg kender ham ikke personligt, men køber ofte kaffe der hvor han selv står og betjener kunder.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*