Mogens Dahl kammerkor aflyser julekoncert

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Af Anders Bo Petersen

 

Efter at Mogens Dahl Koncertsal på Bryggen har rejst sig af graven efter en konkurs under coronaen, er det blevet tid til igen at invitere til koncerter. Og dog. På grund af en aflysning fra Orchestra of the Age of Enlightenment, som igen i år skulle have været orkester på koncerterne, sammenholdt med den aktuelle pandemisituation vi har i Danmark og de seneste udmeldinger fra sundhedsmyndighederne, har Mogens Dahl Koncertsal besluttet at aflyse dette års Messias koncerter d. 10. og 11. december.

Mogens Dahl Kammerkor har netop overstået deres Allehelgenskoncert i Holmens Kirke og var ellers klar med Mogens Dahls version af danskernes foretrukne julemusik.

Händels ’Messias’ fortæller historien om Det Gamle Testamentes profetier om en frelser for hele menneskeheden. Charles Jennens samlede teksterne, der mesterligt iklædtes musik af Händel, så de bibelske beretninger appellerer til de dybeste menneskelige følelser.

Mogens Dahl Kammerkor er – som de lokale måske ved – et unikt internationalt korprojekt, som både kunstnerisk og organisatorisk bryder med det vante.

London-ensemblet Orchestra of the Age of Enlightenment har været en medspiller i det internationale projekt, som har tilbudt det københavnske publikum en på én gang moderne og Händel-tro version af oratoriet, som for så mange er den ultimative julemusik.

I 2021 skulle det så have været 13. gang, Mogens Dahl dirigerer et sprødt barokorkester, internationale stjernesolister og sit eget toptrimmede, professionelle kammerkor.

Händels ’Messias’ skulle være spillet to gange i december i Holmens Kirke. Har man købt billet kan man henvende sig hvor man har købt den for at få den refunderet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*