Noma inviterer corona-helte på middag

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Hos Noma har de taget et initiativ og inviterer corona-helte på middag.

“Da vi planlagde vores menuer, og hvordan vi bedst kunne åbne igen, blev vi alle her på restauranten hurtigt enige om, at vi ikke bare kunne åbne uden at reflektere over det seneste år. Vi besluttede, at vi vil gøre noget for dem, som vi kalder “pandemihelte”. Derfor vil vi nu bede jer om at nominere en særlig person, der har gjort en forskel i vores samfund – stor som lille – gennem det forløbne år. Det kan være noget simpelt som hjælp til at bære indkøbsposer hjem, eller mere kompliceret som personale på en Covid-afdeling. Fortæl os hvem jeres helt har været, så vi kan lave mad til dem!”, hedder det i en pressetekst fra Noma.

Restauranter i Danmark er fortsat lukkede for indendørs bespisning, og regeringen har fortsat ikke meldt ud hvornår de regner med, at åben igen. Hos Noma forsøger de at forberede sig bedst muligt gennem andre initiativer.

“Vores team bruger tiden på at vinterbade, tage på vandreture og på at finde ny inspiration. Vi glæder os til at åbne op igen og byde jer velkommen. Så snart vi får information fra regeringen vedrørende genåbning, vil vi sende oplysninger ud om, hvordan og hvornår vi åbner for reservationer”, siger Noma.

Åbningsdagen bliver dog ikke for det sædvanlige publikum – men netop for hverdagens corona-helte.

“Vi reserverer vores åbningsdag på Noma til de lokale helte, og yderligere 100 middage for internationale helte, som vi byder velkommen når det er muligt at rejse (de udvalgte helte vil blive inviteret til menu og drikke med en gæst). Hvis du kender nogen, som du gerne vil udnævne, kan du nominere dem via dette link. Vi lukker for ansøgninger den 1. april 2021″, hedder det i meddelelsen fra Noma.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*