Politiet forlænger opholdsforbud på dele af Christiania til 27. januar 2021

Der er forbud mod ophold i området markeret med rødt.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Politiet har nu forlænget opholdsforbuddet på dele af Christiania – det gælder i Pusher Street og Green Light District.

Samtidig fortæller politiet, at “vi kan konstatere, at flere lykkeriddere forsøger at lave hurtige penge ved at sælge hash uden for Christiania i denne periode, hvor vi har indført et midlertidigt opholdsforbud i Pusher Street og Green Light District. Men mange af dem har heldigvis ikke heldet med sig”, hedder det i en mail til Lokalavisen Havnefronten.

”Vi har øget vores tilstedeværelse i områderne og får gode tips fra borgere, og på den baggrund har vi alene den seneste uge sigtet 65 personer for salg af hash”, siger politiinspektør Tommy Laursen.

I samme periode, den 14.-20. januar, har vi sigtet over 100 for at være i besiddelse af hash og har konfiskeret 155.000 kr. – sagerne er primært fra området omkring Christiania.

Københavns Politi fortsætter den øgede tilstedeværelse og opfordrer forsat borgere til at kontakte Politiet.

”Hvis man ser noget mistænkeligt eller har mistanke om, at der bliver solgt stoffer i ens nærområde, skal man altid kontakte politiet. Man kan ringe til os på 1-1-4 eller tage fat i sin lokale betjent”, siger Tommy Laursen.

Man finder det direkte nummer på www.dinbetjent.dk.

Opholdsforbuddet i Pusher Street og Green Light District blev onsdag forlænget, så det foreløbigt gælder frem til og med den 27. januar 2021.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*