Simon Lynge & The Martial Hearts – live på Nordatlantens Brygge

Simon Lynge . Foto: Janna Marit Knudson
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Mød den grønlandske singer-songwriter Simon Lynge og band til koncert med nerve og nærvær, følsomhed og melodisk skønhed på Nordatlantens Brygge

Weekenden 30-31 står i Arktis´ tegn på Grønlandske Handsels Plads i hjertet af København. Men allerede fredag aften (Fredag 29. oktober 2021 kl. 20) kan man få lyden af det åbne landskabs skønhed i ørene, når Simon Lynge og hans band, The Martial Hearts, giver koncert på Nordatlantens Brygge.

Simon Lynges musik er både melodisk og let at gå til, både kraftfuld med seje bluesrytmer og skrøbelig med et suverænt fingerspil. Han er en singer-songwriter med et stort nærvær.

 

Et lysende univers
Lynge skriver selv sine tekster (på engelsk). I hans tekster mærker man en stor glæde ved verdens skønhed, at verden så at sige går rent ind. Men der er også plads til de eksistentielle og mørke nuancer. ”I wanna believe in a luminous universe/ I wanna be able to give my love unrehearsed/ I’m gonna listen to my intuition first/ As soon as I’m able to get self destructive thoughts/ Out of my head” som han synger i sangen Paper Thin fra det seneste album Deep Snow.

 

Grønland og Danmark
Simon Lynge er bosat i USA, men opvokset i både Grønland og Danmark. Det musikalske er en vuggegave, både hans far og bedstefar er/var musikere. Simon Lynge, som tilbragte den første del af sin barndom i Alluitsoq i Sydgrønland, er meget optaget af samspillet mellem mennesket og den skrøbelige natur. Således blev det seneste album Deep Snow da også til, ikke dyb sne, men langt ude på landet i det grønne bakkede Wales, hvor Lynge havde isoleret sig med sin mangeårige ven og musikalske sparringspartner Richard Lobb.

 

International anerkendelse
Simon Lynge har begejstret anmeldere og lyttere internationalt med sine sange, der også har fundet vej til Hollywoods TV- og filmproduktioner. Han har været på turné med Emmylou Harris og Morcheeba, og han har udgivet fire albums, som alle har fået en flot modtagelse.

 

Praktisk info
Der spilles to sæt af 45 minutter med et kvarters pause imellem. Der er unummerede siddepladser, og dørene til salen (inkl. café) åbner kl 19.

Entré: 150,- kr

 

Se mere her: https://www.nordatlantens.dk/da/arrangementer/2021/simon-lynge-the-martial-hearts-live-paa-nordatlantens-brygge/

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*