Sluseholmen har fået sin første frisør

APM Dæk
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Tekst og foto: Mikkel Bækgaard

 

I ni år har Mie Thestrup drømt om at åbne sin egen frisørsalon på Sluseholmen. Med det nye Chop Chop Studio er drømmen endelig gået i opfyldelse. Her har den 32-årige frisør nu åbnet en salon med fokus på god tid til kunderne og med lækre, økologiske produkter.

Det skal være lækkert, hyggeligt og bæredygtigt at gå til frisøren. Det er tanken hos Mie Thestrup, der i sidste uge slog dørene op for sin egen frisørsalon på Sluseholmen. Her kan hun nu byde bydelens beboere – og ansatte fra de mange virksomheder i området – indenfor i et stort, moderne lokale, hvor der både skal være fokus på god tid og gode produkter, der ikke belaster miljøet – og sågar et glas bobler eller en øl, hvis tørsten melder sig.

“Jeg vil gerne, at det skal være en supergod oplevelse at komme her. Jeg vil gerne tage mig god tid og sætter en time af til en dameklipning og 45 minutter af til et herreklip. Og det er meningen, at man skal hygge sig og slappe af her, hvor jeg gerne vil have, at det skal være lidt som at være på besøg hjemme i min egen stue. Derfor byder jeg også gerne på et glas bobler eller en øl, mens man er her”, fortæller den 32-årige frisør.

 

Drømt om salon her i ni år

For Mie Thestrup er det en årelang drøm endelig at kunne åbne sin egen salon på Sluseholmen – i øvrigt den første af slagsen i kvarteret.

“Jeg har selv boet herude i ni år, og lige siden, jeg flyttede herud, har jeg gerne villet åbne min egen salon her. Men der har ikke været et godt ledigt lokale før nu. Men da jeg så, at det her lokale var ledigt, og der stod ‘til leje’, så skyndte jeg mig herned”, siger Mie Thestrup, der i flere år blandt andet har lejet sig ind hos en anden frisør.

Nu er drømmen så endelig blevet til virkelighed, hvor Chop Chop Studio åbnede for kunderne d. 11. maj. Og der er allerede fuldt booket op med kunder, forklarer frisøren.

 

Vigtigt med bæredygtige produkter

Indtil videre er det kun Mie Thestrup selv, der klipper i det store, elegante lokale. Men ambitionen er, at der skal flere frisører til.

“Jeg håber på, at jeg på sigt kan finde en eller flere piger, der gerne vil leje sig ind og klippe her. Men det er vigtigt for mig, at det er det rette match. Vi skal jo tilbringe mange timer sammen her, så vi skal fungere godt sammen”, smiler hun.

Og så skal de passe ind i det univers af afslappende luksus, som hun har skabt her – og hvor alle hårprodukterne er økologiske.

“Jeg forhandler et lækkert mærke kaldet Oway – det står for Organic Way. Det har jeg valgt, både fordi jeg selv finder det vigtigt at bruge gode, bæredygtige produkter, og fordi folk herude går op i det. Og jeg vil da heller ikke selv stå i en ammoniak-sky dagen lang”, siger Mie Thestrup.

 

Chop Chop Studio

Nyåbnet frisørsalon på Sluseholmen 16 C. Bag salonen står Mie Thestrup, der selv har boet på Sluseholmen de sidste ni år. www.chopchopstudio.dk

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*