A-House inviterer til julemarked på Islands Brygge

Foto: Casper Janning / A-huset.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print
Af Anders Bo Petersen

Julehyggen holder også sit indtog i den sydlige del af Islands Brygge, for beboerne og organisationen bag den ikoniske A-House-bygning inviterer nemlig til unikt julemarked – og alle er velkomne til julehygge, om man bor i området eller ej.

De mindste kan gå på opdagelse i julelandskabet og møde julemanden, mens de voksne kan undersøge de forskellige boders glæder og støtte Børnecancerfonden.

Julemarkedet finder sted 2. søndag i advent, der i år falder den 4. december, og på den dag vil det A-formede hus – det med Irma på hjørnet – danne rammerne om årets julemarked på Islands Brygge.

Lokale butikker såsom Emmerys, Corsa Pizza og Art by Klein vil være repræsenteret med en stand, mens boligstylist og influencer Trine Darré fra Salmonstreet vil stå i spidsen for en bod, hvor man kan vinde præmier fra kendte brands, og hvor alle pengene ubeskåret går til Børnecancerfonden.

Kender man ikke allerede Salmonstreet, så kan man tjekke det ud på Instagram og følge en yderst charmerende ombygning af et rigtig gammelt hus, der omdannes til et helt unikt hus.
Julemanden kigger også forbi og deler små overraskelser ud til de første 100 børn. Julestemningen er allerede begyndt at sprede sig i huset, hvor man glæder sig til for første gang at slå dørene op:

.

Velkommen til at kigge indenfor

“Vi ser virkelig frem til at invitere indenfor i det fællesskab, vi er stolte af at have i A-House. Vi byder velkommen i gårdhaven, hvor man oplever en blanding af, hvordan det er at bo i A-House samtidig med, at man kan opdage lokalkendte restauranter og butikker, der til anledningen byder på særlige julespecialiteter i standene”, siger Natascha Ernstpris, Communications Manager i SF-Management, der driver ejendommen.

.

Til ære for Bryggen

A-House har gennem årene været en central bygning på Islands Brygge. Den blev opført i 1960 som et “industrihotel”, hvor mindre virksomheder kunne leje sig ind. Siden har den haft forskellige funktioner samt været underlagt renovationer og består nu af moderne lejligheder.

“A-House har ligget på adressen i mange år, og vi har virkelig lyst til at give noget tilbage til lokalområdet. Så vi glæder os til at invitere folk indenfor til julefesten, der forhåbentlig kun er den første af mange, og vise A-House frem”, siger Natascha Ernstpris.

Info:
Adresse: Islands Brygge 79a, 2300 København - i gården
Tidspunkt: 4. december 2022, kl. 11-16

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*