Aktiviteter for alle i byens grønne oase: BaneGaardens store sommerprogram er klar

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Rosé-banko under åben himmel, bæredygtigt krebsegilde, salsadans, grønt og lærerigt børnehjørne… Listen er lang og grøn og det hele foregår i storbyens vilde natur, med høns, bier og gademad fra alle verdenskøkkener omkring dig.

Sommeren er over os, og igen i år skal mange holde deres velfortjente ferie i Danmark. På BaneGaarden, den grønne oase midt i København, har man netop løftet sløret for det store sommerprogram, sprængfyldt med aktiviteter for både voksne og børn. Hele programmet kan ses her https://www.banegaarden.com/events

 • Bæredygtigt Krebsegilde i samarbejde med Fiskerikajen
  14. 21. 28. juli og 4. august
  I samarbejde med de bæredygtige fiskere hos Fiskerikajen, skal det nordiske slag stå i krebsespisning, når der indbydes til langbordsmiddag i det grønne med hat, hagesmæk og langborde fyldt med krebs og alt der hører til. Billetpris 299,-

  FÅ BILLETTER TILBAGE: https://bit.ly/3OUcIxs

 • Openair Banko & Rosé
  13. 20. og 27. juli
  Folket vil have banko! På BaneGaarden fortsætter man banko-stimen og inviterer nu til openair banko i Vildhave Nord midt mellem hønsegård og bistader – og denne gang i en sommerversion med rosé i glassene.
  Billetpris 150,-
  BILLETKØB https://bit.ly/3ux2iMj
 • GRATIS KREATIVT BØRNEHJØRNE I DET GRØNNE

13. 20. og 27. juli kl 10-15

I Vildhave Syd, lige ved surdejsbageren PERRON, er der grønne spilopper i vente til de små. Hver onsdag i juli er der Børnehjørne hvor de små kan udfolde kreativitet og grøn nysgerrighed. Her kan man komme forbi og lave økologiske grøntsagsmonstre, lær at lave kompost, få bæredygtigheden at smage og klip og fold fine sommerfugle, som du selvfølgelig får med hjem. Det koster ingenting at deltage.

 • ØKOLOGISK GADEMAD, SOM DU ALDRIG HAR SMAGT DET FØR
  Hele juli holder BaneGaardens nyåbnede madboder og bar åbent hver dag med gademad fra alle verdenskøkkener. Det hele er økologisk og med naturvinsbar, salte og søde franske pandekager, mellemøstlige retter og japansk gademad med dansk, bæredygtig fisk, er det eneste problem blot at vælge!

Åbent hver dag i juli fra kl 12-20 .

Udforsk BaneGaardens madboder https://www.banegaarden.com/madboder

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*