Fjernbusterminal står klar allerede næste sommer

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Det første spadestik er taget til den nye fjernbusterminal og dermed er der kommet hul på byggeriet, som skal afløse de mildest talt kaotiske forhold i Ingerslevsgade, hvor fjernbusserne i dag sætter passagererne er. Her skal de slås med både cyklister og bilister, mens de står af bussen for får deres bagage. Noget der løbende skaber farlige situationer.

Den nye Københavns Busterminal, der bliver opført blot ét stop med S-toget fra Københavns Hovedbanegård ved Dybbølsbro, er nu så godt på vej, at transportminister Trine Bramsen, Overborgmester Sophie Hæstorp Andersen, Københavns Kommune, og administrerende direktør Dorthe Nøhr Pedersen i Movia i dag kunne tage det første spadestik til fjernbusterminalen.

Milepælen i byggeriet blev fejret ved et arrangement på byggepladsen under Dybbølsbro, hvorfra både trappe og elevator om et års tid fører op til broen, så de 1,4 millioner buspassagerer, der forventes årligt, let kan komme hen til Dybbølsbro Station og videre til Københavns Hovedbanegård. Ligeledes vil der være tæt til metro, busser og havnebus.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*