Arktisk Festival 5.-6. november på Nordatlantens Brygge i København

Young greenlandic dog in Tasiilaq. Photo- Aningaaq Rosing Carlsen - Visit Greenland
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

På Nordatlantens Brygge tæller de ned til lørdag, hvor Arktisk Festival åbner. Årets festival er i følge stedet selv “et sandt overflødighedshorn af oplevelser relateret til Arktis”. Lige fra levende rejseberetninger til foredrag, der sætter fokus på sikkerheden i Arktis set i lyset af krigen i Ukraine, eller, som professor ved GEUS Jason Box, gør os klogere på den nyeste forskning i Indlandsisen.

Hele det gamle pakhus er åbent fra stue til 5. sal. Man kan besøge både Færøernes og Grønlands Repræsentationer, ligesom Islands Ambassade også inviterer indenfor. Der er salg af lokale produkter og design, lækre smagsprøver, og arbejdende kunstnere.

På pladsen udenfor vil vi henover weekenden få besøg af grønlandske hunde og islandske heste (dog ikke samtidig), og færøske folkedansere.

I det nærved liggende Arktisk Hus er der også åbne døre, og både foredrag og mulighed for at opleve polarbibliotekets gemmer.

.

Hvornår:

Lørdag 5.november – søndag 6. november
Hvor:  Nordatlantens Brygge, Islands Ambassade og Det Arktiske Hus, Strandgade 91, 1401 København K
Hvem:  Arktisk Festival er arrangeret af Nordatlantens Brygge og Det Grønlandske Selskab sammen med rejsebureauet Arctic Friend, Det Arktiske Hus, Færøernes Repræsentation, Grønlands Repræsentation og Islands Ambassade. Derudover deltager et bredt udsnit af organisationer med fokus på Arktis.
Pris: Der er gratis adgang til festivalen
Se mere http://arktiskfestival.dk/

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*