Bubber og Julie Berthelsen præsenterer Cirkus Arenas jubilæumsshow på Bellahøj

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Cirkus Arena fejrer 65-års jubilæum med et storslået show fra 1. – 10. april på Bellahøj Cirkusplads. Jubilæet skydes i gang med Bubber og Julie Berthelsen i spidsen for festforestillingen Cirkus ifølge Bubber 2, og med sig har de smukke heste, duftende savsmuld og prisbelønnede verdensartister – dét er rigtig cirkus!

Når teltet er rejst på Bellahøj, savsmulden strøet ud og publikum forventningsfuldt indfinder sig i teltet, mens popcornene popper om kap i forteltet, så er foråret på vej. Med 2 års forsinkelse er det nu endelig blevet tid til at fejre Cirkus Arenas 65-års jubilæum. Bubber får i år selskab af Julie Berthelsen, og sammen er de sprechstallmeisterne der fører publikum ind i Cirkus Arenas magiske verden i årets forestilling.

“Det glæder mit hjerte, at cirkus er tilbage på landevejen og atter kan samle store og små om en fælles oplevelse. Sådanne oplevelser har vi manglet i de to år, coronaen har tvunget cirkus i vinterhi. Til gengæld har vi i Cirkus Arena brugt ventetiden på at skabe det bedste show nogensinde, og med Julie Berthelsen og Bubber ved roret er der garanti for, at det bliver en fest. Det glæder mig samtidig, at 81 % af billetterne allerede er booket på Bellahøj. Det viser, at publikum har savnet cirkus lige så meget, som vi har savnet dem”, siger cirkusdirektør Benny Berdino.

 

Vilde jubilæumsstunts og ekstrem muskelkraft

Publikums favoritduo Duo Costache vender tilbage til manegen med nye vilde luftnumre i årets forestilling, når de demonstrerer ekstrem muskelkraft og balancerer i luften på deres perch-stang. Glæd dig også til at opleve de dygtige trapezartister Flying Wulber, når de optræder med deres hæsblæsende nummer, hvor de svinger højt oppe under teltdugen og flyver i luften fra trapez til trapez – endda med bind for øjnene.

Oplev også de sødeste hunde, vild robot-breakdance, stigernes balancemester, en jonglør i verdensklasse og Julie Berthelsens smukke sangstemme, der kæder det hele sammen i manegen. Der er lagt op til 2,5 times imponerende underholdning, der samler hele familien om en morsom og livsbekræftende oplevelse, når Cirkus Arena slår teltet op på Bellahøj den første uge i april.

 

Vinder ved Den Danske Cirkuspris

Cirkus Arenas nytænkte cirkusforestillinger er blevet særlig godt modtaget af publikum, anmeldere og prisjuryer. Senest i sidste sæson hvor Cirkus Arena vandt begge cirkuspriser for ‘Årets Talent’ og ‘Årets Bedste Nummer’ ved Den Danske Cirkuspris. I 2022 fortsætter Cirkus Arena den fornyende stil med rod i det klassiske cirkus, når de fejrer 65 års jubilæum med nye vilde tricks i ærmet.

”Jeg er stolt over, at jeg skal være med til at præsentere Cirkus Arenas 65 års jubilæumsshow. Selvom forestillingen hedder Cirkus ifølge Bubber 2, bliver det ikke den svære 2’er, for det er jo egentlig 9. gang, jeg rejser med Cirkus Arena. De første 7 gange var bare i 90’erne. Jeg glæder mig til, at vi skal lave cirkus igen, og så ovenikøbet med et jubilæum og Julie Berthelsen ved min side”, fortæller Bubber, der i mange år har boet i Havnefrontens udgivelsesområde.

”At jeg skal på turné med Cirkus Arena er ekstra specielt for mig. Cirkus Arena besøger Grønland hvert efterår, og det var kæmpe stort, da Cirkus Arena begyndte at komme til min by i Grønland i 80’erne. I Danmark er cirkus en del af kulturen, men fordi jeg var barn i Grønland, så har cirkus altid været helt anderledes for mig og ekstra unikt. Så personligt er det nogle helt specielle følelser, der ligger i at skulle være en del af Cirkus Arenas 65 års jubilæum”, siger Julie Berthelsen.

Cirkus Arena opfører deres 65 års jubilæumsforestilling på Bellahøj Cirkusplads fra 1. – 10. april. Den officielle landspremiere er 4. april kl. 18.30.

De medvirker

Bubber, Julie Berthelsen, klovnen Jimmy Folco (Italien), Flying Wulber (Italien), Patrick Clarrison og hans Hot Dogs (England), Duo Costache (Rumænien), Laura Berdino og Arenas araberhingste (Slagelse), Alan Sulc (Tjekkiet), Atai Truppe (Tjekkiet) og Robi Berousek (Tjekkiet) samt et 6 mands cirkusorkester.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*