Det unikke og autentiske kunsthåndværk har altid haft interesse

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

23 af Danmarks bedste kunsthåndværkere fra hele landet omdanner Brøndsalen på Frederiksberg til kunsthåndværker marked i 4 dage fra d. 20.-23. oktober 2022. I fire dage bliver den flotte Brøndsal fyldt med lækkert kunsthåndværk i høj kvalitet og produceret af kreative hænder.” Det er jo blevet til en tradition, at vores kunder ved, at Brøndsalen byder på lækkert kunsthåndværk i efterårsferien”, siger Joan Hansen.

Arrangørerne er kunsthåndværkerne Joan Hansen fra København og Lise Møller fra Himmerland. Joan Hansen arbejder med unika beklædning i uld, viskose og silke. Lise Møller designer og syr unikke vindjakker. Begge har stor erfaring med at arrangere markeder.

”Udstillerne bliver nøje udvalgt og sammensat, så markedet er spændende og alsidigt uden at gå på kompromis med både kvalitet og det unikke” siger Lise Møller og fortsætter: ”Heldigvis ser vi også at mange begynder at arbejde ud fra et bærerdygtighedsprincip og med genanvendelse af andre materialer”.

I år har vi flere nye deltagere bl.a. Kirsten Sonne, som laver smykker. Meget unikke smykker, da de er skabt ud fra Lost -and-Found princippet, hvor man finder noget og tager det ud af dets tidligere funktion og bruger det i en ny og anderledes kontekst. Ethvert smykke er et lille kunstværk eller en bærbar skulptur.

Edda Urup syr unikke puder. Stoffet finder hun i Sverige og er håndvævet i de smukkeste farver. Desuden er Edda Urup en dygtig fotograf og udstiller også sine billeder.

Tina Jeppesen finder udtjente dæk og former og dekorerer dem og pludselig er der en ”puf” som er et unikt møbel til hjemmet.

Aoife Soden er glaspuster og har dejlige brugs venlige glas med i simple former og lyse farver og skandinavisk islæt. Aoife Soden er oprindelig fra Irland og arbejdet på mange glasværksteder i udlandet.

De i alt 23 kunsthåndværkerne vil være til stede alle dagene, så der er god mulighed for at få en snak med dem. I salen kan man opleve keramik, skulpturer, glas, unik beklædning, træarbejder, smykker, skind tasker og -jakker, håndlavet papir, strik, håndvævede tæpper, filt.

Der er gratis entre, og mulighed for at købe kaffe og kage i cafeen.

 

Åbningstider:

Torsdag d. 20. oktober kl. 11-18

Fredag   d. 21. oktober kl. 11-18

Lørdag   d. 22. oktober kl. 11-17

Søndag d. 23. oktober kl. 11-17

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*