Få din indsamlingsbøsse leveret ved hoveddøren

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Søndag den 2. oktober holder Røde Kors landsindsamling, og i år bliver de karakteristiske indsamlingsbøsser leveret hjemme hos dig selv, hvis du melder dig som indsamler i København, Frederiksberg, Tårnby eller Dragør.

Når du tilmelder dig som indsamler for Røde Kors, får du leveret en mulepose til din hoveddør i ugen op til søndag den 2. oktober.

“Posen bliver leveret af en Røde Kors-frivillig og indeholder en indsamlingsbøsse, et rutekort, hustandsfoldere og nyttige informationer for dig som indsamler. På den måde kan du tage ud på din rute, lige når det passer dig i løbet af søndagen – du skal bare aflevere dine indsamlede penge mellem klokken 12-16 på et af vores mødesteder”, fortæller Trine Steffensen fra Røde Kors Hovedstaden og fortsætter:

“Vi tester den nye måde at organisere indsamlingen på for at gøre det lettere at være indsamler – på den måde får vi forhåbentlig indsamlet endnu flere penge til Røde Kors’ indsatser både herhjemme og i verdens krige og katastrofer”.

Bliv frivillig uddeler i ugen op til indsamlingen

Det kommer til at kræve masser af frivillige kræfter at få uddelt indsamlingsbøsser til cirka 1.400 husstande i hovedstaden. Derfor vil Røde Kors Hovedstaden meget gerne høre fra dig, hvis du har tid og lyst til at hjælpe.

“Vi har brug for ekstra hænder og friske ben alle dage i uge 39 fra klokken 17-21. Uddelerne får udleveret en adresseliste og leverer derefter materialerne til indsamlerne. Du får naturligvis en grundig briefing, inden du får ansvaret for at cykle eller gå ud til cirka 15 indsamlere. Vi afslutter aftenen med pizza”, siger Trine Steffensen.
Hvis du gerne vil hjælpe som frivillig uddeler, kan du tilmelde dig på www.rødekors.dk/hovedstaden

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*