Fisketorvet starter deres udvidelse

Fisketorvet får et nyt dining area. Illustration: Schmidt, Hammer, Lassen Architects.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Af Jesper Schou Hansen

 

I flere år har Fisketorvet haft planer om store udvidelser af centeret med et nyt restaurantområde, et hotel og kontorer samt et metrohjørne, hvor den kommende metrostation bliver integreret foran Fisketorvets bygning.

Metrobyggeriet har været i fuld gang længe og nu benytter Fisketorvet den fortsatte corona til også at opstarte arbejdet med et helt nye restaurationsområde på 6.500 m2.

Det betyder også, at rigtig mange restauranter på Fisketorvet er lukkede – eller som McDonalds har fået ny placering – mens håndværkerne er gået i gang.

Arbejdet startede tidligere på måneden og kommer til at vare hele året og strækker sig over fire etager i butikscenteret.

Den nuværende glasfacade mod havnen bliver re-designet og får et, hvad Fisketorvet selv kalder ”smukkere og mere moderne arkitektonisk udtryk”. Bag den kommer det nye område med et ”Madunivers” – dvs. restauranter. Som tidligere bliver det med både velkendte food-brands og selvstændige restauratører.

Der bliver satset på både ”det hurtige og det børnevenlige over det lette og spicy til det sunde og plantebaserede”.

Der er dog også plads til noget nyt. Øverst oppe vil butikscenteret lave en stor tagterrasse med udsigt, hvor der også skal være servering. På det nederste plan kommer et loungeområde på havnefronten og et Street Food Marked, hvor planen er at kunne tilbyde madoplevelser fra hele verden.

Selvom centeret er under ombygning, så holder det fortsat åbent ligesom de cafe- og restauranter, der ligger andre steder i centeret fortsat holder åbent.

Fisketorvet ejes af Unibail-Rodamco-Westfield, der ejer shoppingcentre verden over. Som så mange andre har de været hårdt ramt af corona-nedlukninger og havde i forvejen stor gæld.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*