Lokalavisen Havnefronten 12.-13. januar 2022

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Renoveringen af Langebro får markant indvirkning på områdets butikker og erhvervsliv. Jespersen Tryk + Digital bliver tvunget til at flytte, det lokale pizzeria må holde lukket i seks måneder og Cafe Langebro må i seks måneder sige farvel til udeserveringen ligesom den ene indgang lukker.

Stejlepladsen skulle udelukkende have været lejeboliger – men nu åbner selskabet bag for, at der kan komme enkelte ejerboliger i projektet.

Den kendte Christiania-advokat Knud Foldschack får kraftig kritik for en række ejendomssager. Det viser sig nemlig, at advokaten – der har drevet advokatkontor sammen med Københavns nye Teknik- og Miljøborgmester Line Barfod – har solgte ejendomme til bl.a. den amerikanske kapitalfond Blackstone.

Selvom der i efteråret var en kæmpe ballade over al det spildevand, som Hofor og kommunen ledte direkte ud i havnen og videre ud havet, så har Hofor af Københavns Kommune fået en ny fem årig tilladelse. Tilladelsen findes godt gemt i et bilag på årets sidste møde i Teknik- og Miljøudvalget og gik ubemærket igennem.

Det og meget mere kan du læse om i Havnefronten, som frem mod torsdag bliver omdelt til bydelens postkasser. Man kan også finde de i samtlige af områdets supermarkeder – bortset fra Føtex på Fisketorvet. Føtex food på Christianshavn har avisen.

Havnefronten 20220112 Compressed (1)

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*