Lokalavisen Havnefronten 14.-15. juni 2022

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Der er lagt op til helt nye metrostationer, men en ny politisk aftale. Velkommen til metrostation ved Bryggebroen. Havnefronten har fulgt op på sagen. Så har Ikea besluttet sig til, at der ikke skal ske en udvidelse af den city-Ikea, som selskabet er ved at bygge. De har nemlig sat nabogrunden til salg og regner med, at den er solgt i løbet af sommeren.

I den anden ende af havnen, er politikerne ved at undersøge de mange varianter af en Refshaleø-bro. Og der er mange muligheder i spil. Vi har taget et kig på mulighederne. Tatiana og Dmytro har også taget et kig på mulighederne i Danmark. De fik tyve minutter til at beslutte sig om Danmark var noget for dem – for de er på flygt fra Putins krig i Ukraine. Begge er nu i arbejde hos henholdsvis Scandic og som mekaniker.

Han du undret dig over hvad der sker på det gode skib Jungfruhamn i Tømmergraven? Ja her kan man altså købe en kop kaffe og hjemmelavede retter. Redaktionen har været forbi Kahyt & Kaffe, der driver et noget anerledes sted end gennemsnittet af byens cafeer.

Det og en “milliard” andre historier, kan du læse i denne udgave af Havnefronten. Helt gratis.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*