Lokalavisen Havnefronten 18.-19. maj 2022

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Samarbejdet mellem Fisketorvet og Teknik- og Miljøforvaltningen kører på alt andet end skinner. Et forslag fra Fisketorvet om en ny metroindgang tegnet af de anerkendte arkitekter Schmidt Hammer Lassen falder slet ikke i embedsmændenes smag, og de mener, at det slet ikke lever op til lokalplanens krav.

Frygter tivolisering af havnekajen

En anden vedtaget lokalplan for Nyhavn er lokale beboere på Gammelholm til gengæld ret utilfredse med. De frygter at tilladelsen til at udeservering foran cafeskibet Oranje i Nyhavn bliver en nybrud med den ellers frie adgang langs kajen. Og hvad kan det komme til at betyde for hele Havnegade? Betyder det nu mulighed for servering i fremtiden?

Brygge-mægler skal sælge Fælledby

Så tager den kommende Fælledby på Amager Fælled endnu et skridt – og har valgt ejendomsmægler Sweet-Homes på Islands Brygge til at sælge boligerne.

Fjernbusterminal i fare

Og så har kommunen og Vejdirektoratet kun to måneder til at finde en løsning for den kommende Fjernbusterminal ved Dybbølsbro. Enten kommer der flere penge eller skal projektet nedskaleres inden for reglerne.

Sydhavnen som turistmål

I den sydlige del af havnen er Sluseholmen ved at blive så stort et turistmål, at kanalbådene nu har fået området med på listen. Imens betyder kommende byggeri på Teglholmen og et af områdets populærere fitnesscentre, Hiit, skifter adresse.

Koncerter på Holmen og Kastellet

Er man til gratis koncerter, så holder Rytmisk Musikkonservatorium en del af dem på Holmen. Til gengæld skal man til lommerne, hvis man senere på året vil på Kastellet og opleve eller genopleve Engage festivalen, som veteraner fra danske udsendelser står bag.

Gratis – trykt – lokalavis

Det er meget mere skriver Havnefronten om – helt gratis – i den trykte udgave af avisen, som vores uddelere er rundt med i disse dage.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*