Lokalavisen Havnefronten 24.-25. august 2022

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Bader du i havnen uden for badeanlæggene og badezonerne? Så risikerer du en bøde – og det fantastiske vejr til trods, så har politiet ikke set gennem fingre med badning uden for zonerne, for det er ulovligt – istedet har de uddelt bøder til glade badegæster.

Så er mini-kæden Original Coffee rykket ind på Engholmene, hvor Møllers Hjemmebag tidligere holdt til. I denne udgave af Havnefronten har vi talt med både Original Coffee og med Møllers Hjemmebag. Sidstnævnte overveje en bog med opskrifterne på det fantastiske hjemmebag.

Og så har vi rundet Amager Fælled Venner, der igen skal i retten i deres utrættelige – men indtil videre ret resultatløse – forsøg på at stoppe det allerede igangværende byggeri på Amager Fælled.

Og så er der en helt ny bro på vej i København. Faktisk bygges broen her over en allerede eksisterende bro – Dybbølsbro. Den nye bro bliver en del af en spektakulær ny københavner-park, der kommer til at løbe i oppe i luften – flere etager over jorden.

Det og meget andet får du i denne uges Havnefronten – og husk fra 1. oktober er Havnefronten udelukkende at finde online.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*