Mulig renovering af Ministeriernes Børnehus: Københavns Ejendomme afventer arbejdsgruppes arbejde

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

I Havnefronten kunne vi fortælle om fortsat utilfredshed hos den selvejende institution Ministeriernes Børnehus angående manglende renovering af den nedslidte bygning, de holder til i. Institutionens formand, Niels Peter Berg, var ikke tilfreds med, at Københavns Ejendomme havde nedsat en arbejdsgruppe, der skulle se på en mulig kommende renovering.

I artiklen havde vi forsøgt at få en kommentar fra Københavns Ejendomme, der dog ikke havde mulighed for at svare inden forrige nummers deadline. De er nu vendt tilbage med et kort svar på vores forespørgsel. De skriver:

”Københavns Kommune har nedsat en arbejdsgruppe, der skal kigge på mulige løsninger for Ministeriernes Børnehus. Arbejdsgruppen er gået i gang med sit arbejde. Indtil der er fundet en løsning, er aftalen, at Københavns Ejendomme og Indkøb vedligeholder institutionens bygning. På den opgave er der p.t. ingen udeståender.”

Det betyder, uddyber Økonomiforvaltningen over telefonen, at Københavns Ejendomme fortsat sørger for reparationer og almindelige vedligehold – men at der p.t. ikke er nogen vedligeholdelsesopgaver i gang. En eventuel større renovering afventer arbejdsgruppens arbejde hen mod forhandlinger om næste års budget i efteråret.

Mib

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*