Noma dropper Holmen for en tid

Foto: Noma.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print
Af Jesper Schou Hansen

 

Noma lukker på Holmen. I hvert fald for en tid. Holdet tager nemlig til Japan med en pop-up-restaurant. Det skriver Noma selv i deres nyhedsbrev.

”Vi er glade for at kunne meddele, at vi skal til Kyoto, Japan. Til foråret tager vi under den blomstrende sakura igen vores hold med på et fantastisk eventyr med en ti ugers pop-up på Ace Hotel Kyoto. Noma Kyoto vil køre fra den 15. marts til den 20. maj 2023. Vi vil have åbent onsdag til lørdag med to seatings til rådighed hver dag – en til frokost og en til aften”, skriver Noma.

 

Reservationer åbner 7. november

Videre skriver restauranten: ”Vi har rejst gennem Japan og denne specifikke region i mange år. Vi har studeret og undersøgt historien og madkulturen, især kaiseki-køkkenet. Til vores Kyoto-menu vil vi hente ingredienser fra lokale landmænd, jægere, fiskehandlere og foderhandlere og vil arbejde meget tæt sammen med dette lokale netværk af leverandører. Vores menu vil afspejle sakura-sæsonen i Kyoto, men vi vil ikke være en japansk restaurant”.

Reservationer til Noma Kyoto åbner mandag den 7. november kl. 13.00, og hvis man er modtager af restaurantens nyhedsbrev, så modtager man et private-link til bookingsiden. SAS genoptager i øvrigt til marts de direkte flyvninger fra Kastrup til Japan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*