Florateket på Sluseholmen bliver en del af Interflora

Anders med to af de ansatte (fra venstre) Jeanett og Alexandra.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Godt et halvt år efter, at butikschef Anders Hansen åbnede dørene i den nye blomsterbutik Florateket på Sluseholmen, går butikken nu ind i blomsterkæden Interflora. Der er skruet op for ambitionerne i den nye forretning, hvor Anders Hansen håber på, at samarbejdet med Interflora kan hjælpe med at accelerere forretningen på det attraktive Sluseholmen ved Sydhavnens kanaler.

Florateket, som åbnede for et halvt år siden på Sluseholmen i København, indgår i nyt samarbejde med den landsdækkende blomsterkæde Interflora. Anders Hansen, som er butikschef, har sammen med ejeren, Martin Al-Haj, store ambitioner for den helt nye blomsterbutik, og har siden åbningen i februar ansat fire blomsterbindere og en håndfuld servicemedarbejdere til at tage sig af den store butik.

.

Florateket glad for Sluseholmen

”Jeg synes, at det er et sindssygt spændende område, da det er så nyt og moderne, og der manglede jo en blomsterbutik i området. Vi har gjort meget ud af, at butikken skal være en oplevelse for kunderne at komme ind i, og vi vil gerne bidrage til liv og atmosfære her i Sydhavnen. Derfor kalder vi det også Sydhavnens urskov og grønne oase, da der er planter overalt i butikken fra gulv til loft”, siger Anders Hansen, som tror på, at samarbejdet vil give butikken endnu mere vind i sejlene.

”Der er rigtig meget tryk på Interflora, og jeg kan se, hvor stort et potentiale kæden er, og hvor etablerede de er. Derfor er Interflora super-attraktive at arbejde sammen med for os, og jeg tror på, at de er de helt rigtige samarbejdspartnere for os”, fortæller Anders.

.

Tilfældighed, at blomsterdrøm blev til virkelighed

Oprindelig lå det ikke i kortene, at Anders Hansen skulle ende i blomsterbranchen. Men efter mange år i et andet erhverv fik Anders muligheden for at arbejde i et havecenter. Her endte han med at være i ti år og fik dermed foden indenfor i plante- og blomsterverdenen. Så blev Anders kontaktet af vennen Martin Al-Haj, som ville have Anders til at blive butikschef i hans nye blomsterbutik, og det gjorde blomsterdrømmen til virkelighed:
”Selvom jeg fra barnsben har været kreativ og altid har haft en interesse for blomster, var det aldrig helt planen, at jeg skulle arbejde i blomsterverdenen. Det var derfor heller ikke mig, der overtalte Martin til at åbne en blomsterforretning; det var fuldstændig omvendt. Men hvis du spurgte mig i dag, ville jeg ikke vide, hvad jeg ellers skulle lave”, fortæller Anders.

.

Den grønne oase i Sydhavn
Anders Hansen bor selv på Sluseholmen i bygningen ved siden af blomsterforretningen og kender derfor området godt. Sluseholmen er for Anders et rigtig attraktivt og spændende område at starte forretning i. Med samarbejdet med Interflora håber han på at kunne tilbyde en endnu bedre service til de lokale beboere.

”Jeg ser det som et kvalitetsstempel at være en del af Interflora, da kæden sætter høje krav, som man som butik skal leve op til. Jeg ved, at Interflora også går op i at give kunderne en god oplevelse. Og det er helt klart en ambition, vi har til fælles”, siger Anders Hansen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*