Brygge-bo i nyt satire-show

Det bliver ikke nemt for hverken politi eller domstole at hitte rede i regeringens nye lovforslag. Tegning: Jens Hage.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Komiker, satiriker og erhvervsjurist Mette Frobenius sætter fingeren på de ømme punkter, for det går ikke mere. Vi bliver nødt til at tale om: Hvad kan vi sige? Hvad skal vi sige? Og hvad tør vi sige? Så det gør hun i en satirisk gennemgang af ytringsfrihedens grænser.

.

Med både en ny koranlov og en WOKE-bevægelse, der også nærlytter og kritiserer, bliver grænserne hele tiden flyttet, og nu er det ved at stikke helt af, synes Mette Frobenius, der har sat et nyt show på benene på teatret Play.

“Humoren skal være systemets og samfundets vagthund, og hvis vi som komikere først giver efter for indsnævringer og stramninger er løbet kørt. Satiren er den befriende ventil, der løsner og samler os, når det hele spidser til”, siger hun i en kommentar til et show.

“Kom med til en times hæsblæsende gennemgang af den nuværende lovgivning, det kommende lovforslag, satirens grænser og tidens kønsdebat – hvis du tør. Men du skal nok lade krænkelsesparate og meget stramme politiske spændetrøje blive i garderoben lige dén aften”, opfordre Mette Frobenius.

Det er den 10. november på Teatret Play. Teater Play – BilletExpressen Billetsystem – Tilmeldingssystem | Mette Frobenius: BRAND ÆRGERLIGT

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*