Bülow vil uddele halv million stykker lakrids

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Den 7. juli finder verdens måske største lakridssmagning sted, når Lakrids By Bülow på én og samme dag uddeler 500.000 smagsprøver verden over. Danske lakridselskere vil blandt andet kunne finde smagsprøver ved Tivoli, Langelinie, Lille Torv i Aarhus og i butikken i Svaneke på Bornholm. Det fortæller de i en pressemeddelelse.

.

Lakrids By Bülow er på en ambitiøs mission. De vil få hele verden til at elske lakrids – ét stykke gourmetlakrids ad gangen. For at overbevise både udenlandske og danske kritikere, uddeler de som en del af initiativet ’We Make The World Taste Liquorice’ derfor 500.000 gratis smagsprøver til heldige forbipasserende forskellige steder i verden.

Initiativet er den hidtil største sampling af lakridser hos Lakrids By Bülow, og hvad man ved af, den største i verden, fortæller Johan Bülow, der er kreativ direktør og stifter af Lakrids By Bülow.

.

Gratis smagsprøver siden 2007

“Vi har altid delt smagsprøver ud, lige fra vi slog dørene op for første gang den 7. juli 2007 og senere gennem vores smagspanel Lakrids Lovers. Smagsprøver accelererer vores mission om at få verden til at elske lakrids og er en grundlæggende del af vores DNA. Men vi har aldrig kastet os ud i at omvende så mange skeptikere på én dag – det her må være verdens største lakridssmagning, så vi glæder os enormt meget. Forhåbentligt giver en halv million gratis smagsprøver både lakridselskere og -tvivlere en gourmetlakrids-oplevelse udover det sædvanlige”, siger Johan Bülow.

.

Hele verden skal smage

Foruden seks steder i Danmark, deler de smagsprøver ud i Tyskland, Storbritannien, Sverige, Norge og Finland. Samtidig vil alle i verden, der handler online hos selskabet den 7. juli, få en gratis smagsprøve med ved køb, indtil de 500.000 lakridser er nået.

I København kan danske lakridselskere hurtigt spotte de udvalgte lokationer, da en forstørret version af den velkendte Lakrids By Bülow-bøtte vil være placeret ved Løgismose på Langelinie, Magasin foran indgangen ved Bremerholm og ved Tivoli foran lakridsproducentens butik.

Derudover vil der blive uddelt smagsprøver i Københavns Lufthavn, på Lille Torv i Aarhus og i lakridsbutikken i Svaneke på Bornholm, ligesom der i udlandet vil blive uddelt smagsprøver på gaden ved lakridsbutikkerne i Berlin, Hamborg samt München, hvor en ny butik åbner samme dag.

.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*