Chanukkah på Dansk Jødisk Museum

Foto: Bjarke MacCarthy
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Den jødiske lysfest, Chanukkah, begynder på torsdag den 7. december. Det markerer man også på Dansk Jødisk Museum, der ligger i Bibliotekshaven mellem Christiansborg og den Sorte Diamant.

.

Museet vil i i forbindelse med lysfesten tænder museets store Chanukkia. Det sker kl. 17.00 i Bibliotekshaven, men allerede fra kl. 16.00 kan man i museumsbutikken få smagsprøver på Lys-øl, samt nyde en chokolademønt eller tre.

.

Åbent i museumsbutikken

Museumsbutikken har iøvrigt opgraderet udvalget en smule. Man har været så heldige at få et lille parti af Georg Jensens nye Chanukkah-stager til butiken. Stagen er en del af Georg Jensens COBRA kollektion og passer godt ind et hvert hjem. Helt prisbillig er den dog ikke.

I den lidt mindre eksklusive end har museumsbutikken fået anskaffet nogle håndlavede lys fra Kunstindustrien i Sønderborg. 12 lys for 75,- – 4 pakker 250,-.

Ellers er der specialfremstillet øl, som går både godt til chanukkah og jul, og i denne anledning har butikken tilbud på deres helt egen Chanukkah-øl, som resten af året kan købes til 40,- stykket eller 3 for 100,-.

Som altid er der gratis adgang til museumsbutikken.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*