Christianias Fællesmøde beslutter at Pusher Street skal lukke

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

De har fået nok. Christianitter. Nok af Hells Angels. Nok af Bandidos. Nok af indvandre banderne. Nok af volden. Nok af drabene. Nok af det hele. Derfor skal Pusher Street lukke. Der skriver Christiania i en pressemeddelelse.

.

Det er blevet for meget for christianitterne, og derfor vil du have lukket Pusher Street. Det skriver de tirsdag i en pressemeddelelse. Den lyder:

Endnu en skudepisode og endnu et drab har rystet Christiania.

Fællesskabet Christiania udtrykker den dybeste medfølelse for ofrene og de pårørende.

Det vi frygtede ville ske er sket. Igen.

Igen har et ungt menneske mistet livet til bandekrigen.

Igen er der blevet skudt ved højlys dag, midt i vores landsby, midt i København.

Et utal af skud, der også ramte turister og sagesløse personer, udover den person, som gerningsmændene tilsyneladende ville have ramt på og dræbte.

Det her kan ikke fortsætte. Det må ikke fortsætte. Det skal ikke ødelægge flere liv.

Christianias Fællesmøde har her til aften d. 27. august besluttet, at Pusher Street skal lukkes, på en måde, så salget og volden ikke bare spreder sig til områderne omkring Pusher Street.

Men vi christianitter har ikke ressourcer eller magt til selv at lukke Pusher Street, og holde det lukket.

Så længe der er en massiv ulovlig hashhandel, vil der være en voldelig og dødelig kamp om markedet. Mange bærer et ansvar for en forfejlet håndtering af den eskalerende kriminalitet, ligesom mange er ofre for den.

Et bud på en løsning er et statsreguleret marked. Men det kan vi ikke vente på. Den politiske proces er langsommelig, og banderne handler hurtigt og brutalt.

Christiania har lagt gader til hele Danmarks cannabismarked i mere end 50 år. Det er en historisk periode, der slutter nu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*