DEBAT: Fields-tragedien

Finn Rudaizky, Dansk Folkeparti, Borgerrepræsentationen, Københavns Kommune.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print
DEBAT - Af Finn Rudaizky (DF)
Medlem af Region Hovedstaden
Der er ingen som orker at høre på gamle historier. Og slet ikke fra politikere. Men, jeg håber alligevel, at det er helt fair, at jeg gør opmærksom på, at jeg var eneste politiker i Region Hovedstaden, som advarede mod nedsættelse af en Task-Force, til at undersøge sig selv.
Det burde selvfølgelig have været en fuldstændig uvildig undersøgelse.
Og at det ikke blev det, er i sig selv skandaløst.
Tre mord, mange sårede, skødesløs psykiatrisk håndtering og et væld af usandheder, som heldigvis i løbet af retssagen mod den psykiatriske patient og morder, totalt blev tilbagevist.
.

Mangler troværdighed

Troværdigheden af Task-Forcens arbejde er beskæmmende lav. En af medlemmerne i Task-Forcen, har da også efterfølgende undsagt Task-Forcens konklusion: total frifindelse af sig selv.
På Task-Forcen’s og Region Hovedstadens formand Lars Gårdhøj’s (S) pressemøde på Regionsgården i Hillerød, oktober 2022, spurgte en journalist:
“Er der ingen alarmklokker i den formodede gerningsmands forløb, hvor man skulle have opdaget, at det her er ikke godt”?
“Nej, det er der ikke”, svarer lægefaglig direktør i psykiatrien, Region Nordjylland, Tina Gram Larsen og formand for Task Force, mens Regionsformanden nikkede samstemmende. Og de samme “stærke kræfter” vil fortsat ikke give lov til, at uvildige ser på Region Hovedstadens utroværdige fejlkonklusion og talentløse undersøgelse.
Hvor er det godt, at de frivillige psykiatri-foreninger protesterer. Bliv ved med det. Det er det eneste anstændige.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*