Det unikke og autentiske kunsthåndværk har altid haft interesse

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

22 af Danmarks bedste kunsthåndværkere fra hele landet omdanner Brøndsalen på Frederiksberg til kunsthåndværker marked i fire dage fra den 19.-22 oktober 2023.

.

I fire dage bliver den flotte Brøndsal fyldt med lækkert kunsthåndværk i høj kvalitet og produceret af kreative hænder.

”Det er jo blevet til en tradition, at vores kunder ved, at Brøndsalen byder på lækkert kunsthåndværk i efterårsferien”, siger Joan Hansen, der tidligere holdt til på Islands Brygge.

Arrangørerne er udover Joan Hansen også kunsthåndværker Lise Møller fra Himmerland. Joan Hansen arbejder med unika beklædning i uld, viskose og silke. Lise Møller designer og syr unikke vindjakker. Begge har stor erfaring med at arrangere markeder.

”Udstillerne bliver nøje udvalgt og sammensat, så markedet er spændende og alsidigt uden at gå på kompromis med både kvalitet og det unikke”, siger Lise Møller og fortsætter:

“Vi ser en tendens til øget fokus på varer, som er solide og har en lang holdbarhed, og det er lige sådanne varer vi har samlet i Brøndsalen”.

.

Nye deltagere

I år har vi flere nye deltagere bl.a. Gabriella Jørgensen, som kommer fra Nordjylland. Hun udforsker meget i naturen, som er en fin inspiration. Det bliver omsat til kunsthåndværk i form af koldglas i kombination med keramik, strandingstræ, metal og granit.

Ingrid Lausten fra arbejder med filt, hvor hendes primære område er beklædning. Hun arbejder i skønne farver som formes til fnuglette ponchoer og andet.

Mona Thy arbejder med stoftryk, som hun omsætter til billeder samt smukke puder i meget smuk farveharmoni.

Elsebeth Westmark er en erfaren smykkekunstner. Alle hendes smykker er håndlavede i sterlingsølv, som hun ofte kombinerer med forskellige perler.

De i alt 22 kunsthåndværkerne vil være til stede alle dagene, så der er god mulighed for at få en snak med dem. I salen kan man opleve keramik, skulpturer, glas, unik beklædning, træarbejder, smykker, skind tasker og -jakker, håndlavet papir, strik, filt.

Der er gratis entre, og mulighed for at købe kaffe og kage i cafeen.

.

Åbningstider:

Torsdag d. 19. oktober kl. 11-18

Fredag d. 20. oktober kl. 11-18

Lørdag d. 21. oktober kl. 11-17

Søndag d. 22. oktober kl. 11-17

www.khib.dk

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*