DF imod København som død turistby

Nyhavn står til at blive undtaget. Foto: Hasse Ferrold
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print
Af Finn Rudaizky (DF)
Medlem af Borgerrepræsentationen
Selvfølgelig skal der tages hensyn til de beboere i København, som gerne vil sove en lang nat, for at være frisk på arbejdet næste dag. Ligeledes skal vi også skæve til rimeligheden i, at børn- og unge kan være udhvilet til skoleundervisning.
Det er især på lyse og varme dage, et spørgsmål, som naturligvis diskuteres lokalt. Politiet og Københavns Kommune, må være mere effektive med kontrol af overholdelse af vedtagne støjgrænser. Der er rigelig plads til forbedringer.
.

Lad byen leve

Men, det er på grænsen af mindretals-tyranni, når personer, som f.eks. er flyttet til det indre København, protesterer over, at der i det myldrende byliv med cafeer og mange turister, ikke er ligeså stille som på den gård i Jylland de forlod.
Når man tager springet fra det stille og rolige liv på landet, må man altså have overvejet en del af dets konsekvenser. Ellers skulle man ikke have flyttet.
Det virker derfor helt hysterisk, at beboernes pression og protester, er taget godt imod af venstrefløjspartierne på Københavns Rådhus.
Det er helt vildt, at man nu ønsker at stoppe cafe- og udeservering allerede klokken 22. Det vil, i givet fald, blive den første internationale storby, som bl.a. vil gøre København til en begyndende død turistby.
.

Bekæmp støj – ikke udeservering

Dansk Folkeparti har i København taget initiativ til en del rimelige og støjdæmpende aktiviteter. Men, vi går ikke ind for en begyndende afvikling af hovedstadens liv på cafe og restaurant.
Jeg bor selv midt i København. Ja, der er heldigvis meget liv, men selvfølgelig også støj. Sådan er det, når der er meget trafik og mange mennesker.
Jeg har valgt at bo i byen. Men, nogle af beboerne, har ikke tænkt sig godt nok om, da de valgte indre København, som deres fremtidige bolig.
Når spørgsmålet om udeservering kommer til afstemning i Borgerrepræsentationen, så vil DF stemme imod den kraftige nedfrysning og nedlukning af København.
Men, vi vil samtidig slå et nyt slag for det vigtige i, at gældende støjgrænser ved musik etc. ikke overskrides.
Vi skal alle kunne være her. Og København skal fortsat være en levende by.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*