Dragebådssejlads i Sydhavnen blev stor succes

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Vejret var med arrangørerne, da de i weekenden afviklede den årlige dragebådssejlads ud for Aalborg Universitets afdeling i København på Frederikskaj i Sydhavnen.

.

Den sjette kinesiske dragebådsfestival i København var rykket helt ned til bunden af Teglværkshavnen, for arrangørerne meldte nemlig om den til dato største dragebådsfestival i København – og det kom til at holde stik i det gode vejr.

.

Dragebåde i Københavns havn

Efter åbningsceremonien gik selve dragebådsræset i gang. De indledende runder fandt sted fra kl. 11:00 til 13:30, og finalerne fra kl. 13:30 til 15:30.

Fire dragebåde vil konkurrerede samtidigt, hver bemandet af et hold på 18 personer, herunder en trommeslager og en erfaren styrmand fra Københavns Roklub.

Sikkerheden var i højsædet, da klubben stiller to professionelle redningsbåde til rådighed under hele løbet. For at være deltager i bådene skal man være over 12 år og en dygtig svømmer.

.

Besøg boderne

I løbet af dagen var der mulighed for at forkæle sig selv med forskellige madoplevelser og opleve forskellige kulturelle udstillingsstande.

En 3 x 7 meter storskærm kobler arrangementet sammen med et i Kina, for på den måde at skabe en begivenhed, der kan opleves i fællesskab mellem deltagerne og tilskuerne i begge lande.

.

Der var optræden på scenen med sang og musik i øvrigt.

.

Du kan se en video fra dagen HER.

.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*