EDC overtager Paulun Bolig – bl.a. på Islands Brygge

Pauluns lokaler på Islands Brygge er allerede tømt.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Fremover kommer der til at stå EDC Poul Erik Bech, når man slår op, hvem der ejer seks Paulun Bolig-butikker. Den store EDC-mægler overtager nemlig seks af Paulun Boligs butikker. Paulun blev rebrandet, efter kæden røg ud af Danbolig-kæden i kølvandet på en række sager.

.

Dermed fortsætter ejendomsmæglerkæden Poul Erik Bech sin vækststrategi. Overtagelsen er sat til den 1. april.

Paulun Bolig har seks københavnske boligbutikker på Amager, Islands Brygge, Tårnby og Østerbro. De to butikker, der ligger på Frederiksberg og i City, følger ikke med i handlen. Det er ikke lykkedes Havnefronten af finde ud af, hvad der sker med de to sidste butikker.

.

Hård konkurrence

”Det kræver masser af tid, ressourcer og kapital. Så med et presset ejendomsmarked har jeg valgt at sælge min virksomhed til EDC Poul Erik Bech, der er en yderst stærk og kompetent partner for vores medarbejdere og kunder, der kan få endnu bedre salgsmuligheder via en landsdækkende mæglervirksomhed,” siger Paulun-ejeren Torben Hald i en pressemeddelelse.

Butikkerne vil blive slået sammen med eksisterende EDC Poul Erik Bech-boligbutikker, hvor Amager-medarbejderne fra begge virksomheder slår sig sammen og stort set får fordoblet salgskraften.

Torben Hald havde kort tid forinden solgt Stad Projekt, der arbejder med developerprojektet, til netop EDC Poul Erik Bech.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*