Enhedslisten igen ud af budgetforhandlingerne i København

Foto: Anne Marie Korup
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Det største politiske parti i Københavns Borgerrepræsentation, Enhedslisten, er igen ude af de centrale forhandlinger om byens økonomi og udvikling. Det bekræfter partiet selv fredag i en pressemeddelelse. Det samme er et andet parti på den yderste venstrefløj, nemlig Alternativet.

.

Igen er det sagen om det igangværende byggeri på Lynetteholmen, der spænder ben for Enhedslisten, der er modstander af byggeriet. For selvom byggeriet af øen er i fuld gang og baseret på en lov fra Folketinget, så ser partiet sagen som en forhindring for at deltage i årets budget.

Et stort flertal på Rådhuset blev tidligere på året enige om en rammeaftale for såvel kommunens økonomi samt byens overordnede udvikling – herunder byens udvikling. Den står såvel Enhedslisten som Alternativet uden for.

I følge Enhedslisten udlægning, så blev partiet bedt om at forlade forhandlingerne, da partiet ikke kunne nå til enighed med de øvrige partier om de store linjer – herunder Lynetteholmen.

”Selvom Enhedslisten er blevet bedt om at forlade forhandlingerne, så er vi på ingen måde på vej hjem. Hvis nogle af de andre partier ønsker at forhandle, så er vi klar!”, fortæller Line Barfod, budgetordfører og teknik- og miljøborgmester.

Indtil videre har ingen andre partier imidlertid henvendt sig.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*