Fisketorvet inviterer til koncert med Jimillian

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Der er gratis minikoncert med Jimilian på Fisketorvet nu på lørdag. Anledningen er Single Day – og så trækker aktiviteter formentlig flere kunder til centeret.

.

Singles Day fejres igen i år på Fisketorvet, når shoppingcentret i København lørdag den 11. november inviterer til en festlig dag fuld af musik, astrologi og overraskelser. Selvom dagen står i singlernes tegn, er alle velkomne. Sådan indleder Fisketorvet en pressemeddelelse, hvor de fortæller om initiativet.

De fremmødte kan se frem til at opleve den dansk-albanske pop sanger Jimilian, der er et velkendt navn på den danske musikscene. I den betragtelig mere kuriøse ende vil astrolog Pernille Ørskov i løbet af dagen tilbyde gratis personlige læsninger af singlers stjernetegn og give et indblik i, hvordan hun mener sol og måne påvirker vores liv.

“Vi er glade for endnu en gang at kunne åbne dørene til en dag i singlernes tegn fyldt med selvforkælelse og oplevelser. Vi ser Fisketorvet som et samlingssted for alle Københavnere, og derfor har vi valgt at bringe stjernerne helt ind i centeret, hvor der også vil være spændende overraskelser og konkurrencer,” siger Helle García Korndal, Head of Commercial Management i Unibail-Rodamco-Westfield, der ejer Fisketorvet og er Europas største centeroperatør.

.

Spil med om muligheden for at ”tømme Normal”

Det bliver ikke kun en dag med musikalsk underholdning. Fisketorvet har også en række konkurrencer klar, hvor du kan vise dit værd som en ‘stjernekaster’. Prøv lykken ved Singles Day kastespillet hvor du kan vinde muligheden for at shoppe amok i butikken Normal til en værdi af 9.999 kr.

”Singles Day på Fisketorvet er mere end bare en shopping-dag; det er en fejring af selvstændighed. Vi ser frem til at byde alle velkommen til en festlig og fornøjelig dag, hvor man kan opleve glæden ved musik og få personlige indsigter gennem astrologiens verden. Vores mål er at skabe et rum, hvor alle kan føle sig som stjernerne i deres eget liv, finde gode tilbud og måske endda en smule stjernemagi”, siger Helle García Korndal.

.

Om Singles’ Day

Hvert år d. 11/11 hyldes singler i hele verden med budskabet om at forkæle sig selv. Datoen blev valgt for fejringen, fordi 1-tallet skal symbolisere singlelivet. Singles Day fejres i hele verden og er gået hen og blevet en af verdens største handelsdag sammen med Black Friday og Cyber Monday.

Singles Day byder derfor på enestående tilbud med op til 50% rabat i Fisketorvets butikker på dagen.

.

Program for dagen

  • Gratis minikoncert med Jimilian starter 17:00 på vandtrappen i Pyramiden i Fisketorvet. Efter koncerten vil Jimilian stå klar til at møde fans og uddele autografer og selfies – en perfekt chance for at komme tæt på en af Danmarks stjerneartister.
  • Astrolog Pernille Ørskov giver gratis læsninger mellem 11:00 og 16:00 på Plan 2 foran Zara i Fisketorvet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*