GoBoat holder Københavns vandveje åbne denne vinter

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

GoBoat, bådudlejningstjenesten på Islands Brygge, forlænger sin sæson gennem hele vinteren. Fra torsdag den 9. november til den 28. februar vil GoBoat være åben for sejlads i hele Københavns havn.

.

Initiativet med at holde åbent i vintersæsonen er en betydelig udvidelse af GoBoats sæson, som giver københavnere og besøgende fra ind- og udland mulighed for at nyde byens vandveje, selv i de kolde måneder. GoBoat samarbejder med den danske nyopstartede virksomhed StaySeat om udlejning af varmesæder, så alle gæster kan få en behagelig og varm sejltur, selv i køligere vejr.

“Vores mål er at åbne vandet for alle. Ved at forlænge sæsonen og tilbyde sædevarmere åbner vi op for endnu flere der bekymringsfrit kan sejle om vinteren uden at skulle købe en båd,”siger markedsføringschef i GoBoat, Eric Ziengs.

.

Nyd friheden sikkert på vandet i godt selskab

Med GoBoat har du muligheden for at være kaptajn på din egen båd og nyde Københavns smukke vandveje sammen med venner, familie eller kollegaer. Det er en perfekt måde at nyde hinandens selskab på og skabe uforglemmelige minder på vandet, mens man nyder København. GoBoat opfordrer gæster til at medbringe egne varme drikkevarer og mad for at gøre turen ekstra hyggelig og varm. Det er naturligvis også altid muligt at købe drikkevarer og snacks hos GoBoat.

At sejle GoBoat kræver ikke sejlerbevis. Alle får instruktioner før afgang, så det bliver en sikker og tryg oplevelse. Fokus er på hygge og hinandens selskab snarere end fart. Det anbefales at booke sejlturen online, men man er også velkommen til at komme forbi GoBoat på Islands Brygge 10 og spørge ind til tilgængelighed på dagen. Afbestilling, som er lidt vigtigere at tænke over i vinteren, er lige så fleksibel som om sommeren. Fra marts vil GoBoat igen have sine normale sæsonåbningstider, hvor der kan lejes både fra kl. 9.30 til solnedgang hver dag.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*