Flere aftenskoletilbud til københavnerne

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Der kommer flere aftenskoletilbud fra FOF i fremtiden. FOF København og FOF Nordsjælland går nemlig sammen sammen og vil fremover tilbyde begge foreningers folkeoplysningsprogram

.

Med sammenlægningen forenes tilbuddene fra de to aftenskoler med ambitionen om at blive en endnu mere relevant og stærk udbyder af folkeoplysning i de i alt 16 kommuner, som den nye afdeling kommer til at dække – lige fra Tårnby til Helsingør.

Bernadette Follmann, nuværende skoleleder i FOF Nordsjælland, bliver direktør for den nye, samlede forening, som kommer til at hedde FOF København og Nordsjælland.

”Fusionen har til formål at styrke FOFs muligheder for at tilbyde god og tidssvarende folkeoplysning til alle, men også imødekomme nye tendenser, skabe grobund for flere samarbejder og styrke det lokale engagement. Vi slår vores kræfter sammen nu, så vi fremover kan udbyde endnu flere og bedre kurser, foredrag og ture til gavn for alle”, siger Bernadete Follmann.

.

Mange tilbud

Både FOF København og FOF Nordsjælland er kommet godt igen efter nedlukningerne under corona-epidemien, og begge afdelinger har netop offentliggjort tusindvis af aftenskoleaktiviteter i foråret.

Efterspørgslen på folkeoplysende aktiviteter er stor, men folks adfærd ændrer sig hele tiden. Fusionen har til formål at sikre, at FOF kan følge med udviklingen og fortsat være aktuel, inspirerende og konkurrencedygtig.

”Vi vil gerne sikre, at vi altid er med på f.eks. tidens kreative tendenser og de nyeste motionsformer. Nu kommer vi til at have musklerne til at udvide kursusudbuddet yderligere i samarbejde med vores undervisere – uden at gå på kompromis med vores i forvejen gode kvalitet og service”, siger Bernadette Follmann.

Fundamentet for den nye, styrkede aftenskole bliver støbt i løbet af 2024, så indtil videre vil man som deltager stadigvæk skulle tilmelde sig hos enten FOF København eller FOF Nordsjælland – ligesom kontorerne i henholdsvis i Carlsberg Byen og Gentofte fortsat vil være åbne for henvendelser.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*