Klase Vinbar på Engholmene omdannes til Klase Spisebar

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Klase Vinbar udvider nu muligheder med en lettilgængelig pastamenu. Dermed er det nu muligt at nyde et måltid sammen med stedets pænt store udvalg af vine.

.
Klase Spisebar fortsætter med at byde på sit udvalg af vine, og bevarer sin atmosfære som et hyggeligt sted, der inviterer sine gæster til at komme og slappe af som i en forlænget stue – men har samtidig udvidet med lidt ny gastronomis i form af en pastamenu.
“Vores mål er at nå ud til en bredere skare og levere retter, der vil begejstre. Pasta er en af verdens mest populære retter, og vi sætter en ære i at servere den på vores egen måde. Enkle, velsmagende pastaretter til en overskuelig pris er noget, vi tror, vil appellere til vores gæster, og samtidig noget, der har været tiltrængt her i lokalområdet, og i København generelt”, siger Mikkel Lytje, der er Food & Beverage-chef for Klase – men også for Herkomst, Sawiana, Nachbar og flere af Engholmenes øvrige beværtninger. Selv er han udlært i den Michelin-dekorerede restaurant Kokkeriet.

.

Enkelt pasta-kort

Menuen byder på seks forskellige pastaretter, fire små starters og én dessert. Udvalget spænder fra klassiske pastaretter som bolognese, carbonara, lavet helt uden fløde, og en pastaret med hjertemuslinger, til signaturretten – en pomodoro med stracciatella.

Pastaretterne er prissat mellem 85-99 kroner, laves alle friske og på bestilling på maks. 15-20 minutter. Der er skabt med fokus på en autentisk smagsoplevelse, uden at gå på kompromis med kvaliteten af ingredienserne.

Daniel Kaae Strømvig, souschef og driftsansvarlig på Klase, udtrykker sin entusiasme for
forvandlingen:

“Vi ønsker at skabe et sted, hvor folk kan nyde lækker mad i afslappede omgivelser. Klase Vinbar bliver nu Klase Spisebar, og vi tilføjer en ekstra dimension til vores tilbud. Nu går vi all-in på at blive den pastarestaurant, som København har sultet efter”, siger Daniel.

.

Ny indretning

Klase Spisebar ønsker at skabe et åbent og indbydende miljø med en nyindrettet spisesal. Mikkel
Lytje deler sin begejstring for at introducere fællesspisningsborde:

“Vi vil skabe et mere afslappet og socialt spisemiljø, hvor gæsterne kan nyde deres måltider sammen. Vi håber, det vil skabe en hyggelig atmosfære, der giver folk mulighed for at dele nogle gode øjeblikke”, siger Mikkel.
Klase Spisebar er åben for alle, der ønsker at opleve autentisk og velsmagende pasta i hyggelige omgivelser.

.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*