Goboat klar med varme i sæderne

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print
Af Jesper Schou Hansen

 

Goboat har startet sæsonen, og synes du, at det hele virker lidt koldt, så ligger El-bådene klar på Islands Brygge med installeret sædevarme.

.

Det danske vejr er ikke altid svedende varmt i forårsmånederne. Derfor byder Goboat på varmesæder, som kan bookes til bådene. Sæderne giver varme bagpå og på ryggen, når man sidder på dem.

”Vi testede varmen sidste år, og har så optimeret sæderne i år. De leveres af en startup, der hedder StaySeat. De har et lille batteri til varmen. Og de fungerer når man sidder på dem. Vi har cirka 20 af dem, så man reserverer dem ved booking til 0 kr. – hvis man så ønsker dem på dagen betaler man for at leje dem. Det har været en succes gennem vinteren, hvor vi har åbent i weekenden. Så jeg tænker, vi får endnu flere næste år”, siger Eric Ziengs fra Goboat til Havnefronten. Der er kun tilbud om sædevarmere, så længe vejret er til det.

Fra maj vil man også kunne købe mad fra Green Island, der ligger få minutter sejlads fra Goboat. Her kan man bestille tapas, pizza eller sandwich på forhånd, når sejlturen bookes. Du sejler derefter selv forbi Green Island for at afhente den lækre mad. Green Islands har opsat et sail-through skilt, som alle Goboat lejere kan afhente sin bestilte mad fra. Her ringer man på klokken, og så får man udleveret sin mad.

.

Lokal succes

Siden 2014 har oplevelsesvirksomheden Goboat sendt gæster på vandet, både nationalt og internationalt. Kernen er udlejning af mindre eldrevne picnicbåde, hvor livsstil, kvalitetstid, nærvær og dansk design er vigtige nøgleord. Goboat er dog mere end blot en udlejningsservice. Goboat skaber unikke helhedsoplevelser og uforglemmelige minder i trygge og komfortable rammer med et højt serviceniveau i fokus. Med en mission om at gøre vandet mere tilgængeligt for alle, er ambitionerne for den danske oplevelsesvirksomhed store, og ønsket om at sprede den maritime livsstil fortsætter.

.

Læs mere om Goboat på goboat.dk/

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*