Hjemløse til nytårskur på rådhuset

Københavns Rådhus. Foto: Anne Marie Korup / Havnefronten.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Der bliver budt på rådhuspandekager og hygge i den smukke Magistratsal, når overborgmesteren i dag åbner dørene til den årlige nytårskur for hjemløse og tidligere hjemløse på Københavns Rådhus.

.

Overborgmesteren glæder sig til at mødes med nogle af byens mest udsatte borgere:

”København skal være en by for alle. Det gælder i høj grad også for de mange, der ikke har egen lejlighed med navn på døren. Dem skal vi passe på og hjælpe. Det har været min ambition lige siden, jeg startede i politik for over 20 år siden, og er det stadig. Jeg glæder mig til at byde de hjemløse varmt velkommen på Rådhuset,” siger overborgmester Sophie Hæstorp Andersen.

Ved nytårskuren vil Københavns socialborgmester Karina Vestergård Madsen også deltage.

”I København har vi et mål om, at ingen mennesker skal være ufrivilligt hjemløse. Det er vigtigt for mig, at vi ved, hvordan vores politiske mål tages imod af dem, som vi forsøger at hjælpe. Og der skal også i fremtiden være tilbud til mennesker, der vælger et liv som hjemløs. For selvom hjemløse ikke har en fast adresse, så er København deres hjem,” siger socialborgmester Karina Vestergård Madsen.

I de hjemløses organisation SAND glæder man sig også til arrangementet:

”Nytårskuren er en vigtig tradition, fordi den gør distancen mindre mellem top og bund. Det er en god mulighed for at se hinanden i øjnene”, siger Philip Andresen fra SAND Hovedstaden.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*