H&M genåbner butikken på Fisketorvet på torsdag

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

H&M butikken på Fisketorvet har siden april måned været igennem en gennemgribende renovering. Men nu er den klar til at åbne. Det sker på torsdag.

.

Der er gang i oprydningen og indretningen i H&Ms butik på Fisketorvet, der torsdag kan præsenere et nyt, flot layout og ikke mindst en helt ny afdeling nemlig med indretningskoncept H&M Home.

H&M Home er blandt andet kendt for at tilbyde hvad H&M selv kalder “tidløs, moderne og alsidig indretning til hjemmet”. Man kan finde inspirerende indretningsfund til alle hjemmets rum, lige fra sengetøj i høj kvalitet til smarte opbevaringsløsninger.

Derudover kan kunderne blive inspireret af et helt nyt Sports Lab, der rummer H&M’s sportsbrand H&M Move.

.

Tre måneders ombygning

”Det bliver helt særligt at åbne vores gennemrenoverede butik på Fisketorvet. Butikken emmer af
nye fortællinger, og de små lommer af inspiration, som vi glæder os til at kunne præsentere for
vores kunder. Mit team og jeg ser frem til at byde kunderne velkommen ind i vores nye rammer,
hvor de vil opleve et flot, nyt H&M layout, der er med til at give en helt unik shoppingoplevelse.
Fisketorvet og hele havnefronten er igennem en større genopbygning, og vi er glade for at kunne
være en del af netop dette,” siger Store Manager Anja Castenheim.

H&M Danmark har i alt 68 butikker fordelt over hele landet. Der findes derudover to H&M Home Concept Stores samt 18 H&M Home Shop-in shops.

.

Begejstring hos centerets ejere

Udvidelsen på Fisketorvet vækker helt naturligt glæde hos centerets ejere, der siden corona har været udfordret af ledige lejemål. Noget der dog ikke har forhindret ejerne i at satte gang i første etape af en længe annonceret ombygning.

Helle Garcia Korndal, Head of Commercial Management Denmark hos Unibail-Rodamco-Westfield, som ejer Fisketorvet, har tidligere fortalt, at den nye butik fra H&M passer perfekt ind i ambitionerne bag den store ombygning af Fisketorvet.

”I vores store ombygning og udvidelse af centret. Vi er sikre på, at butikken vil bidrage til at skabe en inspirerende shoppingoplevelse for vores gæster og bringe endnu mere liv og energi til område”, siger Helle Garcia Korndal, Head of Commcercial Management Denmark hos Fisketorvets ejer Unibail-Rodemco-Westfield.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*