Igen skal parkeringsmulighederne forringes. DF siger nej tak

Foto: Elin Tabitha Hansen / Havnefronten
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print
Debat af Finn Rudaizky (DF)
Medlem af Københavns Borgerrepræsentation

“Gratis søndagsparkering i København kan snart blive fortid. I hvert fald hvis det står til Socialdemokratiet og SF”, skriver Kosmopol.

De to partier, som ikke er med i Københavns budget for 2023, foreslår, at indføre betalingsparkering i hovedstaden for dem, der ikke har beboerlicens i byen. I dag har København gratis parkering fra lørdag klokken 17 frem til mandag klokken 8.

Forslaget behandles på torsdag den 23. marts i Københavns Borgerrepræsentation, men jeg tror faktisk ikke, at det har nogen chancer for at blive vedtaget. Og DF vil 100 % sikkert stemme imod. Hvorfor ? Fordi det vil betyde, at venne- og familiebesøg på søndage vil komme til at koste besøgende til f.eks. syge 300-400 kroner for et hyggebesøg. Søndage er oftest benyttet til sådanne besøg. S og SF forslaget vil ødelægge familiebesøgsrytmen, og det vil gå ud over byens mange enlige, ældre samt syge borgere. Men der er jo også bedsteforældre, som besøger børn i hovedstaden. Skal det nu også gå ud over børnene?

S-SF-forslaget kan kun være udslag af desperation ved at være uden indflydelse på, hvad københavnernes penge skal bruges til. Fra DF vil vi gerne opfordre de to partier til at forholde sig mere konstruktivt til borgernes liv og problemer. Det rigtige liv leves hos hverdagens borgere på arbejdspladsen, til idræt, på skoler og institutioner samt i deres boliger. Man kan ikke tilrettelægge livet fra hermetisk lukkede mødelokaler på Københavns Rådhus. Blot mit råd til S og SF.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*