Irma på Christianshavn fremrykker lukningen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Allerede den 16. juli har Irma på Christianshavns Torv sidste åbningsdag. Dermed er lukningen igen blevet rykket. Først forlød det, at den skulle lukke i maj. Så blev det rykket – og nu igen er dagen sat til 16. juli.

.

Det er Bjarne Andersen, der er butikschef i Irma på Christianshavn, der på Facebook fortæller, at han nu har fået sat dato på sidste åbningsdag.

Dermed når Irma at være 70 år på Christianshavn.

Bjarne Andersen vil gerne benytte lejligheden til at sige farvel til kunderne, så derfor er der på fredag den 30. juni mellem klokken 15-18 en kop kaffe fra Irmas kaffevogn, som kommer forbi butikken.

.

Butikschef fik 15 år på Christianshavn

“Jeg selv takker af efter 41 år med Irma som arbejdsplads den 9. juli pga. ferie – og heraf har de sidste 15 år i Torvegade været i fællesskab med min souschef Kim og flere af vores trofaste medarbejdere. Det har været en stor glæde at møde så mange gode og glade loyale kunder igennem alle årene og med jer kunne dele de mange oplevelser vi har haft sammen på Christianshavn”, skriver Bjarne Andersen.

Siden lukningen blev kendt har Irma generelt oplevet en langsom sivning af medarbejdere. Således sagde Irma på Christianshavns Torv frugtmand Anders farvel med udgangen af april efter otte år i butikken. Det blev ikke med kaffevognen, men med et af de gode Fejøæbler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*