Is-cafeen Bryggen11 er kommet stærkt i gang med ny ejer

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print
Af Jesper Schou Hansen

 

Da sæsonen gik i gang, var det med en ny ejer af en af institutionerne på Islands Brygge: is-cafeen på Islands Brygge 11 – deraf navnet Bryggen11.

”Vi har fået en fantastisk modtagelse – selvfølgelig hjulpet rigtig godt af det gode vejr i hele juni måned, hvor vi virkelig har fået solgt rigtigt meget af vores hjemmelavede is. Og heldigvis fået rigtig meget ros for mange af vores nye smagsvarianter”, siger Henrik Møller Krabbe, der efter mange år i udlandet kastede sig ud i at lave is med hjælp fra en af iscafeens mangeårige ansatte.

Netop nu har der været et par rolige dage med byger, og selvom man skulle tro, at det giver plads til et pusterum, så giver det faktisk lidt sved på panden hos Henrik.

”Vi får jo løbende leveringer, så pludselig begynder den økologiske mælk og alle de andre produkter at hobe sig op, for de bliver jo leveret også når solen ikke skinner. Men vi er ved at have fod på det hele”, siger Henrik, der ud over is også har fundet plads til et lille fadølsanlæg.

.

Også plads til fad-øl

Så ind imellem den hjemmelavede økologiske is, er der blevet plads til at skænke fadøl fra Svaneke Bryghus – og også til at par kolde dåser i køleskabet, som ellers indeholder vand og sodavand.

”Det er en test, for at finde ud af om der også er salg i det. Vi er jo placeret liger over for Havneparken, og det kunne jo godt være, at der nogle unge, der gerne ville have en kold fadøl i stedet for is nummer to”, siger Henrik.

.

Økomærke

Som helt nystartet, har der været nok at projekter at kaste sig over. Men når solen først skinner, så er der ikke tid til alle de gode ideer.

”Vi kan komme ud til virksomheder med vores is i kølebokse, men ikke lige i øjeblikket på en ladcykel f.eks. Men det er sådan en god ide, som vi må finde plads til lidt senere. Det samme gælder økomærket. Det er vi stadig i gang med at øve os på, og planen er også at ansøge om det. Men der ryger simpelthen så meget is over disken, at det lige bliver lidt senere”, siger Henrik, der forsikrer om, at både øl, kaffe og is skam er økologisk.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*