Jyske Bank samler sine hovedstadsaktiviteter på Kalvebod Brygge

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Efter opkøbet af Handelsbanken, der havde hovedsæde på Havneholmen, har Jyske Bank været på udsigt efter lokaler, der kan rumme deres aktiviteter i hovedstaden. Nu bygningen fundet.

.

Glaskuben – som er en 20.000 kvm stor kontorejendom på Kalvebod Brygge 1-3 bliver fra 2025 nyt hovedkontor for Jyske Banks aktiviteter i hovedstadsområdet.

Det oplyser Dades, der ejer ejendommen. Jyske Bank bekræfter også oplysningerne i forbindelse med fremlæggelse af regnskabstal.

Der bliver tale om langsigtede lejere, når Jyske Bank samler aktiviteterne fra Kgs. Lyngby, det tidligere Handelsbanken Danmarks hovedsæde på Havneholmen og de eksisterende forretningsaktiviteter fra Vesterbrogade i Glaskuben.

.

Godt at blive samlet

”De nye lokaler vil skabe gode fysiske rammer for vores medarbejdere og understøtte et stærkt fagligt miljø, når vi samler vores aktiviteter i hovedstadsområdet på en af byens mest centrale adresser. Vi ser Glaskuben som et attraktivt sted for Jyske Banks kunder og medarbejdere”, siger Torbjörn Egerdal, direktør for ejendomme og indkøb i Jyske Bank.

Glaskuben blev købt af Dades i 2016 og er siden 2021 blevet forvaltet af ejendomsinvestoren NREP, som også har stået for udlejningen til Jyske Bank, og som nu vil forestå en større ombygning og renovering.

Den nye aftale med Jyske Bank skaber glæde hos Dades’ adm. direktør, Søren Kristiansen.

”Vi er glade og stolte over, at Jyske Bank har valgt vores ikoniske bygning på Kalvebod Brygge for deres aktiviteter i Hovedstadsområdet. Vi har gennem flere år haft et tæt og godt samarbejde med Jyske Bank på andre områder, og glæder os til nu at udvide dette til at omfatte leje af en af vores største og mest attraktive kontorejendomme,” siger Søren Kristiansen.

Jyske Bank forventer at tage Glaskuben i brug medio 2025, når lokalerne har gennemgået den større renovering.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*