Kødbyens bryggeri ÅBEN starter pizza og øl bar i lufthavnen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Der er øl, pizza og oplevelser fra øverste hylde, når bryggeriet ÅBEN skænker deres allerførste fadøl i lufthavnen i november. Udover et bredt udvalg af øl kan gæsterne se frem til pizza slices særligt udviklet til baren af det hypede Diamond Slice. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

.

Nu bliver det endnu lækrere at ”gi’ en øl i lufthavnen”, når bryggeriet ÅBEN fra Kødbyen serverer den første øl fra hanerne i en helt ny ølbar i Københavns Lufthavn. Den nye bar kommer til at have 30 haner, der bl.a. vil byde på et bredt udvalg af deres egne øl på fad. Udover ÅBENs øl, kan man også få et stykke pizza, der er særligt udviklet til baren af det populære Diamond Slice kendt fra Blågårdsgade på Nørrebro.
Baren åbner før sikkerhedskontrollen – lige mellem Terminal 2 og 3, og dermed får øl- og pizzaglade rejsende et helt nyt åndehul i lufthavnen, hvor man kan starte turen med en skål og et slice.
“ÅBENs fundament har altid baseret sig på at samle mennesker over gode oplevelser. Vi er stolte af at få muligheden for at skabe netop dét i Københavns Lufthavn, som emmer af rejseglæde og spænding over det næste eventyr, der venter lige om hjørnet. For os har det været vigtigt at skabe et roligt og hyggeligt rum, der inviterer til at slå sig ned og få det bedste ud af ventetiden – uagtet om du er på vej af sted på dit livs rejse eller skal afhente dine kære,” siger ÅBENs stifter Philip Hulgaard.
.

Smag på en lille bid af København

ÅBEN brygger alle deres øl på bryggeriet i Kødbyen mindre end 10 km fra lufthavnen, og der kommer naturligvis også til at være et par helt nye eksklusive lufthavnsøl. Du kan vælge at starte rejsen med en Departure Pils – en tysk-inspireret pilsner – eller byde vennerne velkommen hjem med en Arrival IPA; en frugtig New England IPA. I lufthavnen glæder Casper Frimann sig til, at de første gæster sætter sig i baren.

“Vi gør rigtig meget ud af, at lufthavnen skal være en lille bid af København. Både turister og danskere skal opleve de fedeste lokale helte og have nogle oplevelser, som viser, hvad Danmark har at byde på. Og her er der et perfekt match med både ÅBENs lokaltbryggede øl og de særligt udviklede pizza slices fra det hypede Diamond Slice, der begge må siges at være to københavner-darlings,” siger Casper Frimann, Food & Beverage Business Partner i Københavns Lufthavne.
.

Inspireret af bagagebånd og ølproduktion

Og det er ikke kun bag baren, der er dygtige folk. Bag designet af baren står de prisvindende folk fra Spacon & X, der blandt andet er kendt for deres indretning hos Hart Bakery, Popl, WoodWood og mange flere. På den nye ÅBEN bar har de ladet sig inspirere af lufthavnen med modulborde, der leder tankerne hen mod bagagebåndene.
Baren i rustfrit stål er en direkte reference til den industrielle stemning i ÅBENs bar og bryggeri i Kødbyen, som står i skarp kontrast til de organiske paneler, der er specialfremstillet med brug af mask – et biprodukt fra ÅBENs egen ølproduktion. Panelerne er udviklet af det københavnske Natural Material Studio, som har ladet maltkornene træde tydeligt frem, som en fin reference til hvor øllet i glasset stammer fra.
“For at give den bedst mulige oplevelse til alle gæster, har vi teamet op med stærke, lokale aktører fra både Diamond Slice og Spacon & X. Baren bliver dermed både et showroom for moderne dansk design og lokalt håndværk samtidig med at det bliver et hyggeligt mødested, hvor rejsende kan nyde øl og pizza,” siger Philip Hulgaard.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*