Kunstvinduet på Havneholmen fejrer fire års fødselsdag med ny udstilling

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

I denne måned kan det lille galleri, Kunstvinduet, der ligger på Havneholmen, fejre fire års jubilæum! Den første udstilling var med Lisa Rosenmeier i juni 2019. Det er blevet til ikke mindre end 53 udstillinger siden – og de fortsætter.

.

Netop nu er ‘Trofæ’ af Adam A. Bengtsson åbnet som ny udstilling i det lille galleri Kunstvinduet.

“Adam A. Bengtsson har altid en fortælling gemt i sine værker. Som oftest henter han inspiration fra den natur, han er en del af, og hvor han befinder sig allerbedst – helst i de svenske skove, men også i en have i det danske sommerland”, fortæller Ole Schwander, der er primus motor i det lille galleri, der ikke har åbningstider, men døgnet rundt kan beses udefra.

.

Postrum blev til galleri

Galleriet holder til i et ganske lille lokale, der egentlig skulle være brugt som postrum eller lignende i bebyggelsen, men sådan kom det ikke til at gå.

I stedet kan alle nyde de mange spændende udstillinger, der over årene har været i lokalet.

.

Fra genbrugstræ til kunst

Adam maler glade, farverige billeder og finder også glæde i at arbejde med figurer i forskellige materialer – fortrinsvis genbrugstræ med fundne objekter.

Han omformer dagligdags ting til opfindsomme kunstværker.

For eksempel har han i denne udstilling, med inspiration fra cykelsadler, skabt en række ‘trofæ’-motiver i omhyggeligt bearbejdet træ med brændte afskygninger.

Uanset de mange forskellige materialer og motiver er hensigten den samme, nemlig at dele hans glæde og hans positive livssyn med andre.

.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*